-
مشکل در تغییر فوتر در قالب zootemplate
درود
درباره این دشواری بنده بیش از 12 ساعت جستجو کردم و تاپیک های زیادی رو خوندم. این دشواری با دگرگون کردن فوتر در قالب های پیش فرض جوملا پارسی مانند امیرکبیر از راه index.php سراسر فرق داره.
در این قالب نمی تونیم با تغییر و کم و زیاد کردن کد به شکل ساده کپی رایتCopyright © 2008 - 2012 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] by ZooTemplate.Com. All rights reserved. را دگرگون کرد.
در زیر این نوشته source code سایت رو نشون داده شده (نکته: بنده با زیرو رو کردن همه فولدرهای cpanel نتونستم به همچین کدی که به شکل آشکار این کپی رایت در اون نوشته شده باشه دست پیدا کنم. چه در index.php و چه در فولدر CSS و فایل های template.php and template_rtl.php)

اشاره کنم که زمان زیادی برای آزمایش و خطا کردن از راه پلاگین ها یا ماژول ها سپری کردم اما پاسخی نگرفتم
لینک دانلود قالب:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دست آورد من این بود که شاید این کپی رایت از یک فایل گمنام در فولدری فراخوانی میشه اما چگونه و در کجا میشه اون رو پیدا کرد و دگرگون کرد؟
پیشاپیش از همه بزرگان سپاسگذاری می کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-05-2012 03:22 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)