سلام من مبتدی با هزار تا زحمت جوملا با wampseverنصب کردم ولی وقتی دامنم بالا تایپ میکنم هیچ چیز تغییر نکرده اصلا اطلاعات به هاست منتقل نشده لطفا کمک کنید ممنون

سلام من مبتدی با هزار تا زحمت جوملا با wampseverنصب کردم ولی وقتی دامنم بالا تایپ میکنم هیچ چیز تغییر نکرده اصلا اطلاعات به هاست منتقل نشده لطفا کمک کنید ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزيز
ورود شما به انجمن جوملا فرسي را به نيابت، خيرمقدم عرض ميكنم
ميشه بفرمائيد دقيقا" با چه پيام خطائي روبرو ميشيد؟
موفق باشيد
بعد از نصب جوملا روي wapseverو انجام مراحل نصب براي اينكه مطالب به هاست منتقل شن وبا وارد كردن دامنه اصلي سايت محتويات ايجاد شده باجوملا مشاهده بشه چطور بايد اقدام كرد ؟![]()
ویرایش توسط davoodhalag : 06-06-2012 در ساعت 11:13 AM
با كسب اجازه و رخصت از دوست عزيزم kianesfahan
دوست عزير
دوست عزيز:
منظور شما اينست كه چگونه كلا" اطلاعات را از لوكال به هاست انتقال بديد؟و سايتتون روي هاست به نمايش درآد؟
ویرایش توسط elyastel : 06-06-2012 در ساعت 12:58 PM
مرسي
دقيقا منظورم همينه اگه ممكن روششو بگيد؟
با تشكر
سلام مجدد
لطفا" مقاله زير مطالعه بفرمائيد:
گرچه اين مقاله در رابطه به انتقال از هست به لوكال است اما شما عكس توضيحات اونو كه انجام بدين ميشه همون انتقال از لوكال به هاست كه مد نظرتون است
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ادامه باز هرجاش كه براتون مبهم بود بفرمائيد تا توضيح لازم رو چه بنده يا ساير دوستان اتوضيح بدهند
موفق باشيد
ویرایش توسط elyastel : 06-06-2012 در ساعت 01:43 PM
سلام
روشي كه گفتيد رفتم ولي اين سرور اين ارور مي ده
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
اين ارور زماني كه مي خوام سايتو ببينم مي ده
با عرض سلام و ادب .
دوست عزیز شما چه ادرسی را تایپ می کنید ؟
اگر بر روی wapsever نصب کرده اید باید ادرس localhost را در مروگر خود وارد کنید .
برای اطلاعات بیشتر مقاله زیر را مطالعه فرماید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
سلام
اولاً من شرایط بحرانی در این تاپیک ندیدم ! یک سوال عادی هست به خاطر مطالعه نکردن کامل کتاب جوملا 1.5 و اینکه اگر هم بحرانی باشه عنوان تاپیک طبق قوانین باید مورد مناسبتری باشه !
لطفاً قوانین انجمن را مطالعه فرمایید تا بتوانید در انجمن سوال خودتون رو مطرح کنید.
این تاپیک به دلیل نقض قانون قفل شد !
لطفاً سوال خود را با عنوانی مناسب و در مجموعه مربوط مطرح فرمایید
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)