سلام
میخواستم بدونم چجوری یک کاربر رو میتونم موقوف کنم از سایت؟
مثلا ایمیلش یا ای پیشم میشه موقوف بشه یا نه؟
کلا روشهاییی ک یک کاربر رو بتونم موقوف کنم ک نتونه ثبت نام کنه در سایت رو بهم بگید ممنون میشم

سلام
میخواستم بدونم چجوری یک کاربر رو میتونم موقوف کنم از سایت؟
مثلا ایمیلش یا ای پیشم میشه موقوف بشه یا نه؟
کلا روشهاییی ک یک کاربر رو بتونم موقوف کنم ک نتونه ثبت نام کنه در سایت رو بهم بگید ممنون میشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
یکی از بهترین راه حلها بستن آیپی اون کاربر هست !
عموماً با بستن آیپی کشورهای دیگر که کشورهای چین و روسیه هستند میتونید اسپمرها را خلاص بشید
از طریق فایل htaccess میتونید اینکار را انجام دهید !
روشهایی هم هستند که میتونید از طریق خود جوملا اینکار را انجام دهید اما بهترین روش همون فایل htaccess هستبرای اطلاعات بیشتر همین عنوان را در دانشنامه جوملا فارسی جستجو کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
من اسپمر ندارم ک یه سری چیزا بزار حالا تبلیغ یا هرچی من یک کاربر مزاحم دارم ک در بخش نظراتم کلمات رکیک استفاده میکنهنوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چجوری از اچ تی اکسس ای پیشو ببندم؟
این کلمه رو ک شما میگی در سایت جستجو کردم چیزی نیاورد بالا
حداقل یکبار سرچ میکردی عزیزم ! من آخرین جستجوهای دانشنامه رو که دیدم اصلاً همچنین عبارتی جستجو نشده بود !توی انجمن هم به اندازه کافی این عبارت استفاده شده ! امکان نداره بی نتیجه باشه ! به آخرین جستجوهای انجمن دسترسی ندارم ! وگرنه اونم بررسی میکردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مطالعه کنید. انشاالله اون بنده خدا یه روز به این نتیجه میرسه که وقتش رو داره تلف میکنه.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
داداش در اچ تی اکسس من نبیود این کد مورد نظر ک مخصوص ای پی هست چیکار کنم؟
مقاله رو کامل بخون !این کد نباید توی اچ تی اکسس شما باشه ! شما باید این کد رو ایجاد و مدیریتش کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)