سلام
میخواستم ببینم چجوری باید کاری کنم ک نظرات مهمان با تایید من قابل رویت باشه قبلا اینجوری بود نمیدونم بهچی دست زدم ک الان مهمان هم نظراتش بدون تایید منتشر میشه
خواهشا کمک کنید

سلام
میخواستم ببینم چجوری باید کاری کنم ک نظرات مهمان با تایید من قابل رویت باشه قبلا اینجوری بود نمیدونم بهچی دست زدم ک الان مهمان هم نظراتش بدون تایید منتشر میشه
خواهشا کمک کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
از چه سیستمی برای دیدگاه جوملاتون استفاده میکنید ؟!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جی کامنت..................نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در configuration دیدگاه جوملا تب پرمیشن رو باز کنید و دسترسی هر گروه از کاربران را بررسی کنید. پابلیک که احتمالاً انتخاب شده برای کاربران غیر عضو شما در تنظیمات کاربری هست را باید دسترسیهاش رو تغییر بدید !
اگر از نسخه فارسی این کامپوننت که در سایت اصلیش منتشر شده استفاده کنید مشکلی نخواهید داشت !
بزودی بسته آماده به نصب فارسی این کامپوننت هم در افزونه های جوملا فارسی منتشر خواهد شد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
این کانفیگریشن کجا هست؟نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توی منوی کامپوننت - جی کامنت رو پیدا کنید ! اگر فارسی رو نصب کرده باشید دیدگاه جوملا نوشته خواهد شد !
توی این منو که وارد بشید کانفیگ و یا تنظیمات رو خواهید دید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
همین منو منظورتونه؟نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر اینه ک این درش مهمان نیست مهمان رو میخوام منتشر نشه
دسترسی عمومی میشه همون مهمان در جوملای شما ! (تنظیمات جوملا در بخش کاربری قسمتی رو داره که میتونید کاربران مهمان سایت را به یک گروه کاربری مربوط کنید تا از اون تنظیمات استفاده بشه در جوملاتون)
الان در اینجا برای دسترسی عمومی مجوز انتشار خودکار را بردارید ! مشکلتون حل خواهد شد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)