-
آموزش تعویض نام قالب
سلام دوستان من میخوام اسم قالبمو عوض کنم که هرکسی نتونه بفهمه از چ قالبی استفاده میکنم.واسه این کار منو راهنمایی کنید.ممنون
یه سوال دیگه اینکه چطوری میتونم ی عکسی بزارم ک بشه ب قسمت های مختلف اون عکس لینک بدم؟ یعنی مثلا:[IMG]almaweb.ir/images/social.png[/IMG] این عکس رو بزارم و لینک فیسبوک و... رو رو جاهای مربوط ب خودشون قرار بدم.همچین چیزی قبلا رو سایتم بوده ولی الان یادم رفته
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-06-2012 06:36 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
راستی ی مشکل: من هر قالبی رو روی پیش فرض قرار می دم قالب عوض نمی شه و بازم همون قالب اولی نشون داده میشه
اون ستاره ک نشونه ی پیش فرض بودنه میاد جلوش ولی بازم عوض نمیشه.مشکل از کجاست؟
-
کاربر مقابل از almaweb.ir عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
یعنی هیچکس بلد نیست جواب بده؟ یا اینکه نمیخواد؟
-
-

نوشته اصلی توسط
almaweb.ir
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان من میخوام اسم قالبمو عوض کنم که هرکسی نتونه بفهمه از چ قالبی استفاده میکنم.واسه این کار منو راهنمایی کنید.ممنون
یه سوال دیگه اینکه چطوری میتونم ی عکسی بزارم ک بشه ب قسمت های مختلف اون عکس لینک بدم؟ یعنی مثلا:[IMG]almaweb.ir/images/social.png[/IMG] این عکس رو بزارم و لینک فیسبوک و... رو رو جاهای مربوط ب خودشون قرار بدم.همچین چیزی قبلا رو سایتم بوده ولی الان یادم رفته
برای تعویض نام قالب باید نام فولدر قالب و تگ name در فایل texmplateDetails.xml عوض کنید توجه کنید که این 2 نام باید باشند
مقاله[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]این موارد کاملا توضیح داده شده .
لطفا به قوانین انجمن احترام بذارید و هر سوال را در یک تاپیک مطرح کنید .
از ارسال اسپم در انجمن خود داری کنید.
باتشکر از شما
ویرایش توسط shmata : 06-09-2012 در ساعت 02:25 PM
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]،
البته این پاسخ در صورتی جواب گو هست که قالب شما از فریم ورک خاصی برای قالب استفاده نکند.
-
کاربر مقابل از novinfard عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
almaweb.ir
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راستی ی مشکل: من هر قالبی رو روی پیش فرض قرار می دم قالب عوض نمی شه و بازم همون قالب اولی نشون داده میشه
اون ستاره ک نشونه ی پیش فرض بودنه میاد جلوش ولی بازم عوض نمیشه.مشکل از کجاست؟
برروي قالب كليك كرده و در تنظيمات آن:
قالب را به تمام صفحات سايت اختصاص بدين
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)