سلام
میخواستم بدونم کامپونت یا ماژولی هست یا آموزشی هست ک آخرین ارسالات انجمن رو روی پرتال هم بیارم؟
مثل[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سایت

سلام
میخواستم بدونم کامپونت یا ماژولی هست یا آموزشی هست ک آخرین ارسالات انجمن رو روی پرتال هم بیارم؟
مثل[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سایت
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اين سايت با استفاده از يك كد php اين كار روكرده
يك ماژول بصورت html بسازيد و كد رو بصورت iframe توي ماژولتون قرار بديد
توجه داشته باشيد توي جوملا 2.5 حتماض بايد ويرايشگر خودتون روي كدنگار بذاريد تا بتونيد آي فريم بياريد
موفق باشيد
اصلا این کارهایی ک شما گفتید رو من بلد نیسمنوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمیشه برای من انجام بدید ؟ یوزر پس میدم بهتون
انجمن سازتون چي هست؟
اين چيزي رو كه گفتم كدي براي ويبولتين بود
براي ساير انجمن ساز ها رو كدشو ندارم. ولي براي ويبولتين رو مي تونيدسرچ كنيد توي اينترنت
موفق باشيد
انجمن ساز منم وی بی هستنوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میشه برام انجامش بدید؟
فايل رو براتون ضميمه كردم
اين پوشه رو توي root قرار بديد بعد اون رو بصورت آي فريم توي يك ماژول html قرار بديد.
نكته: براي قراردادن آي فريم بايد ويرايشگر خودتون رو روي كد نگار بذاريد.کد:<iframe src="http://[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]" style="border: 0pt none; text-align: center;" height="380 px" scrolling="no" width="100%"></iframe>
نكته2 : اطلاعات مربوط به ديتابيس انجمنتون رو توي فايل last.php قرار بديد.
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)