با سلام
من می خوام مطلبی که کسی واسم ارسال میکنه وقتی مطلب رو می نویسم نام نویسنده رو تغییر بدم و نام کسی رو که مطلبو ارسال کرده بنویسم کمک کنید

با سلام
من می خوام مطلبی که کسی واسم ارسال میکنه وقتی مطلب رو می نویسم نام نویسنده رو تغییر بدم و نام کسی رو که مطلبو ارسال کرده بنویسم کمک کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
در مديريت مطلب ، در سمت چپ گزينه اي به نام "نام مستعار نويسنده" وجود داره كه مي تونيد نام يك فرد ديگه اي رو واردكنيدتا نمايش داده بشه
موفق باشيد
ببخشید میشه بیشتر راهنمایی کنید
يك مطلب ايجاد كنيد
درسمت چپ شما يك سري منوهاي آكاردئوني هستن
اولين منوي آكاردئوني رواگر دقت كنيد گزينهاي داره به نام ایجاد توسط نام مستعار. شما مي تونيد يا اون نام رو تغيير بديد يا از ليست كاربرانتون يك مورد رو انتخاب كنيد به عنوان نويسنده
موفق باشيد
دست شما درد نکنه
اما متاسفانه منو گزینه انتشار وجود ندارد و صفحه ایجاد مطلب جدید من به صورت عکس زیر می باشد
![]()
خير دوست عزيز. اون منو رو منظورم نبود!
شما يك مطلب ايجاد كنيد. و بعدش سمت چپ رو ببينيد پارامترهاي مطلب وجودداره
اونجا بايد نام رو تغيير بديد
موفق باشيد
گفتم که ذر قسمت ایجاد مطلب منو مورد نطر وجود ندارد و حتی پارامترهای تنظیم متن نیز وجود نداذد مانند عکس ارسالی ولی در لوکال موارد ذکر شده وجود دارد
اگرتغييري توي سورس جوملاتون نداديد يكبار آخريننسخه ي جوملا 2.5رو دانلود كنيد و روي جوملاي فعليتون بريزيد.
گزينه ي انتشار مطلب رو شما نداريد و امكان داره به خاطر پاك شدن برخي سورس ها يا انتقال سرور و اين موارد باشه
موفق باشيد
با تشکر
من کلی روی قالبش کار کردم تمام اطلاعاتم پاک میشه؟
اینم آدرس سایتم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر فقط قالبهاست، پوشه ي templates رو از بسته اي كه مي خواييد replace كنيد حذف كنيد
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)