سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: یک پیشنهاد درباره extensions.joomlafarsi.com

تشکر شده 15 بار در 9 ارسال

یک پیشنهاد درباره extensions.joomlafarsi.com

سلام
    چند وقتی بیشتر از اومدن نسخه 2.5.4 نمی گذره و طبیعیه که پیدا کردن افزونه های خاص 2.5.4 یا سازگار باهاش، سخت باشه

در این میان، یکی از سایت هایی که طبیعتا عادت به سر زدن بهش کردیم، [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] است.
    نکته ی بدی که من رو وادار به نوشتن این مطلب کرد این بود که متاسفانه[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]، افزونه ی خاص دیگه ای برای نسخه 2.5.4 در سایت ثبت نشده
    (البته ممکنه برخی افزونه های 1.7 با 2.5.4 سازگار باشند، من صرفا از روی جدول اطلاعات مندرج برای افزونه ها دارم بحث می کنم که البته شاید هم با یک بازنگری این آمار کمی تغییر کنه)

بنظرم باید به مطلب از 2 منظر نگاه کنیم:

1- از دید کاربران عادی :
    باید پذیرفت که هدایت چنین مجموعه ای (تیم فارسی سازی هسته+فارسی سازی افزونه ها+مدیران انجمن+پشتیبانی از joomlafarsi و mambo و smf و ....+ دانشنامه و ....) بسیار سخت و با توجه به غیرانتفاعی بودن کل کار (که در ظاهر و معمولا اینطوری به نظر می رسد، مگر با درآمدهای جنبی دیگر) کاری بسیار سخت و طاقت فرساست. در نظر بگیریم که این تیم در حدود یک دهه هم در حال فعالیته و هیچ وقت هم متوقف نشده. پس ضمن سپاس، در این بین نباید صرفا متوقع بود و باید آستین بالا زد

2- از دید مدیران تیم:
    ضمن توجه به موارد فوق، باید در نظر داشت که نهایتا از دید کاربر بیرونی، مراجعه به مجموعه ی سایت های اقماری تیم با هدف رفع نیاز صورت می پذیرد و تعداد کسانی که صرفا بدنبال کمک به دیگران اند بسیار کم و احتمالا در حد مدیران فعلی انجمن است.
    از این رو مدیران نیز لازم است برای حفظ پویایی و همچنین حفظ جایگاه برند قدیمی مامبولرن (و البته برند خوشنام و جدید جوملافارسی) در خصوص سایت افزونه ها فکری اساسی نمایند (در خصوص سایر سایت های اقماری، گاها فعالیت بیش از حد انتظار هم هست که باید مجددا دست مریزاد گفت)

نتیجه گیری:
    برای حفظ جایگاه و ارتقای برند جوملافارسی لازم است همگی (به ویژه مدیران) در خصوص بروزآوری سایت افزونه ها و جلوگیری از تبدیل آن به یک انباره ی قدیمی تلاش نمائیم

نگاهی آماری به افزونه های منتشره در[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

ردیف سازگاری تعداد درصد
    1 1.5 31 54.5 %
    2 1.6 14 24.5 %
    3 1.7 11 19.3
    4 2.5 1 1.7 %
    # 57 100 %
    توضیح : تعداد واقعی افزونه های سایت 41 عدد است. با توجه به سازگاری برخی افزونه ها با چند نسخه (مثلا 1.5و1.6 یا 1.5و1.6و1.7) آمار به شکل فوق استخراج شده است
    ویرایش توسط yaser1 : 06-07-2012 در ساعت 01:33 PM دلیل: غلط تایپی

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    سلام

ممنون كه به اين موارد خوب دقت مي كنيد! اما دقت شما كافي نيست!
    اون آلفا يوزر پوينتي هم كه گذاشتيم حدود1500 خط هستش با ماژولهاش و خيلي جالبه كه ديده نشد!

ما آيكن هاي 1.6 و 1.7 رو به 2.5 تغيير نداديم و ميشه گفت اون افزونه ها هم به خوبي توي 2.5 كارمي كنن پس براي 2.5 تعداد 16 افزونه منتشر شده. براي 1.6 و 1.7 هم اصلاً بحثي نميكني مچون خارج از دورهستن و بحث در مودر اونها به خاطر آرشيو شدنشون جايز نيست

اما خب تا الان كاربران مصرف كننده بودن! اگرنگاهي به تاريخ عضويت من بندازيد مربوط به سال 2010 هست و فرضاً يك فردي مثل شما كه تاريخ عضويتش مربوط به 4 سال قبل من هستش نسبت به من كمتر فعاليت داشته دراين زمينه. جوملافارسي هم يك شركت يا سازمان نيست كه كارمنداني رو داشته باشه. اين سايت هم يوزر محوره و كاربران بايد براي اين سايت تلاش كنن ولي خب ...

درمورد جايگاه جوملافارسي هم بايد عرض كنم كه اين سايت كماكان درزمينه ي بومي سازي بدون رقيب هست. چه تيم ها كه اومدن و عمرشون زود تموم شد.
    به جرئت مي تونيم پشتيباني اين سايت رو برتر از همه ي سايت ها بدونيم
    پس جايگاه جوملافارسي در حالت فعلي به اون چيزي كه شما فكر مي كني شباهت نداره
    در این بین نباید صرفا متوقع بود و باید آستین بالا زد
    آماده شنيدن پيشنهادات همگي دوستان هستيم. البته اگر پيشنهاد سازنده باشه. من در اين تاپيك پيشنهادي نديدم. بيشتر يك آمار ساده بود كه هيچ بار مثبتي نداشت!

اگر پيشنهادي داريد بفرماييد!

حالا پيشنهاد شما چيه براي اين كار؟ اين آمار صرفاً پيشنهاد محسوب نميشه

4. کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نقل قول نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    جوملافارسي هم يك شركت يا سازمان نيست كه كارمنداني رو داشته باشه
    اين سايت هم يوزر محوره و كاربران بايد براي اين سايت تلاش كنن ولي خب ...
    من هم که همین هارو گفتم!

نقل قول نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    پس جايگاه جوملافارسي در حالت فعلي به اون چيزي كه شما فكر مي كني شباهت نداره
    با این همه تعریف و تمجیدی که من کردم، بنظرتون من چیز بدی در مورد جایگاه و "برند خوشنام جوملافارسی" فکر می کنم؟

بنظرم کمی باید خوشبینانه تر برخورد کرد
    من که کلا جز طرفداری از تیم و تشکر و قدردانی، چیزی نگفتم، پس نباید جوری برخورد کرد که اگر کسی خواست انتقاد کنه جرات چالش نداشته باشه. این در حالیه که بازم تاکید می کنم من انتقاد هم نکردم! صرفا قصدم خیر بود
    لطفا یک بار دیگر با دقت مطالعه بفرمائید
    نقل قول نوشته اصلی توسط yaser1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    البته ممکنه برخی افزونه های 1.7 با 2.5.4 سازگار باشند، من صرفا از روی جدول اطلاعات مندرج برای افزونه ها دارم بحث می کنم که البته شاید هم با یک بازنگری این آمار کمی تغییر کنه

بنظرم باید به مطلب از 2 منظر نگاه کنیم:

1- از دید کاربران عادی :ب اید پذیرفت که هدایت چنین مجموعه ای (تیم فارسی سازی هسته+فارسی سازی افزونه ها+مدیران انجمن+پشتیبانی از joomlafarsi و m ambo و smf و ....+ دانشنامه و ....) بسیار سخت و با توجه به غیرانتفاعی بودن کل کار (که در ظاهر و معمولا اینطوری به نظر می رسد، مگر با درآمدهای جنبی دیگر) کاری بسیار سخت و طاقت فرساست . در نظر بگیریم کهاین تیم در حدود یک دهه هم در حال فعالیته و هیچ وقت هم متوقف نشده. پس ضمن سپاس، در این بین نباید صرفا متوقع بود و باید آستین بالا زد

2- از دید مدیران تیم:ضمن توجه به موارد فوق، باید در نظر داشت که نهایتا از دید کاربر بیرونی، مراجعه به مجموعه ی سایت های اقماری تیم با هدف رفع نیاز صورت می پذیرد و تعداد کسانی که صرفا بدنبال کمک به دیگران اند بسیار کم و احتمالا در حد مدیران فعلی انجمن است.
    از این رو مدیران نیز لازم است برای حفظ پویایی و همچنین
    حفظ جایگاه برند قدیمی مامبولرن (و البته برند خوشنام و جدید جوملافارسی) در خصوص سایت افزونه ها فکری اساسی نمایند (در خصوص سایر سایت های اقماری، گاها فعالیت بیش از حد انتظار هم هست که باید مجددا دست مریزاد گفت)

.
    .
    .

آماده شنيدن پيشنهادات همگي دوستان هستيم. البته اگر پيشنهاد سازنده باشه. من در اين تاپيك پيشنهادي نديدم. بيشتر يك آمار ساده بود كه هيچ بار مثبتي نداشت!
    اگر پيشنهادي داريد بفرماييد!
    من در نهایت باید بگم در همون مطلب قبلی هم پیشنهادم رو صراحتا عرض کردم برادر!! : همه آستین بالا بزنیم
    من خودم میتونم تعدادی افزونه معرفی کنم ولی تخصص کافی در خصوص چک کردن سازگاریش و سایر مسائل امنیتی و ... ندارم که بازم زحمتش گردن شماها میفته
    البته نمیدونم مکانیزمش هم چیه؟ آیا همین که در بخش فعالیت کاربران منعکس کنم کافیه؟
    ویرایش توسط yaser1 : 06-07-2012 در ساعت 09:26 PM دلیل: غلط تایپی

ما بيشتر سعيمون بر اينه كه كاربران هم فعاليت كنن.
    فعاليت هم نبايد اجباري باشه. ازنظر ترجمه هم معرفي توي انجمن صحيح نيست چرا كه امكان داره تداخل ايجاد بشه و فرضاً شما افزونهاي رومعرفي كنيد ودوماه بعدي ك نفرديگه همون افزونهرومعرفي كنه و كلي تاپيك زده ميشه سراين موضوع

اما خب كارهايي در دست اقدامه كه اين موارد رفع ميشه
    اماخب انگيزه ي ما هم حدي داره! اگر صرفاً كاربران دايركتوري افزونه ها رو براي دانلود ببينند و فقط استفاده گر باشند انگيزه ي ما هم كم خواهد شد براي انتشار!
    نمونه ش كامپوننت آلفا يوزر پوينت هست. يا كامپوننت جي كامنت. اين دو كامپوننت ترجمه هاش به نام [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ثبت شده.هر دوكامپوننت ها هم استرينگ هاش كم نيست ولي اين دو كامپوننت (حداقل آلفا يوزر پوينت) به چشم شما حتي توي آمار هم ديده نشد!
    حتي كاربران زحمت يك 1+ رو به خودشون نميدن! اين تنها حمايت كاربران از زحمات تيمه كه اونم دريغ مي كنن!
    شايداشكال از سيستم ماست كه همه چيز رو بدون دردسر ورايگان در اختيار كاربران قرار ميديم!
    براي اين ايجاد انگيزه چه برنامهاي داريد؟
    موفق باشيد

ازنظر ترجمه هم معرفي توي انجمن صحيح نيست چرا كه امكان داره تداخل ايجاد بشه و فرضاً شما افزونهاي رومعرفي كنيد ودوماه بعدي ك نفرديگه همون افزونه رومعرفي كنه و كلي تاپيك زده ميشه سراين موضوع
    خب من بازم متوجه نشدم.پس منظورتون از فعالیت چیه؟ یعنی کامپوننت بنویسیم و بفرستیم؟
    من فکر می کردم کمکی که کاربرا می تونند بکنند یافتن و معرفی افزونه هاست.لطفا راهنمایی کنید

اگر صرفاً كاربران دايركتوري افزونه ها رو براي دانلود ببينند و فقط استفاده گر باشند انگيزه ي ما هم كم خواهد شد براي انتشار!
    موافق نیستم چون فکر می کنم حرف تان با نفس تشکیل این مجموعه همخوانی نداره. دوستانی نیت خیر داشتند و این مجموعه را راه انداختند، سختی ها و تنگ نظری ها و ... رو تحمل کردند بدون چشمداشت. بالاخره همیشه عده ای صرفا مصرف کننده اند (حتی اگر تخصص هم داشته باشند) نباید از این گروه ناراحت شد که در ادامه توضیح میدم منظورم رو

اين دو كامپوننت (حداقل آلفا يوزر پوينت) به چشم شما حتي توي آمار هم ديده نشد!
    بله واقعا ندیدم نه اینکه بخوام نادیده بگیرم. اتفاقا من هم تائید می کنم که جزو کارهای خیلی موفق و بدرد بخور هستند

براي اين ايجاد انگيزه چه برنامه اي داريد؟
    من که عددی نیستم بخوام نظری در این باره بدم ولی به ذهن ناقص من چند تا مطلب میرسه که حتما الان هم در تیم جاری و ساری است.

طبیعیه که هر قدر افرادی مثل شما علاقمند هم باشند، باید بابت وقتی که می گذارند منتفع بشن
    من اگر جای مدیر تیم بودم، این انتفاع رو از محل درآمدهای جانبی تامین کرده و به مدیران مجموعه ام رسیدگی می کردم (بازم تاکید می کنم حتما آقا محسن و سایر رفقا از مدت ها پیش همین رویه را داشته و دارند و قصد من دخالت در کارشان و اظهار فضل نیست)

من به مسئله جور دیگه ای هم نگاه می کنم

مثلا شاید من بجای تاسیس یک انجمن، اول می اومدم یه شرکت میزدم برای طراحی سایت و خدمات مرتبط مثل هاستینگ و .... بعد برای ساپورت همون کاربران می اومدم انجمن هم راه می انداختم.

البته فرقی نداره که مامبولرن اول کدوم کار رو کرده اما بنظرم بدرستی الان هر دو مسیر رو داره با هم پیش میره. یعنی در کنار انجمن و .... با وجود مامبوسرور و سایر خدمات طراحی (مثل تولید افزونه ها و سایت های سفارشی) درآمد زایی هم داره. با این حساب، نباید به کاربرای حتی صرفا مصرف کننده هم به چشم بد و یا مثلا (خدای نکرده) افراد انگل وار (دقیقا به معنای علمی و پزشکی منظورم هست و قصد توهین ندارم) نگاه کرد

مگر غیر از اینه که از ده ها هزار نفر کاربر این سایت، حتی افرادی که ابتدا مصرف کننده صرف بودند:
    بخشی بعدها به تیم پیوستند؟
    بخشی بعدها سایت هایی طراحی کرده و می کنند که به هاستینگ شما نیاز دارند؟
    بخشی برای نگهداری سایت های فعلی شان به بروزآوری ها و خرید افزونه های کامرشیال از شما وابسته اند؟

حالا در کنار این موارد، چند هزار نفر کاربر معمولی رو هم داشته باشید، چه ایرادی داره؟
    چه تضمینی میدید که از توی همین ها در آینده مشتری های بعدی شما تامین نشه؟؟

پس بنظرم اصلا و ابدا نباید از کاربرایی که نمی شناسین انتظار حمایت و ... داشته باشد.اتفاقا برعکس!!
    شما باید اونها رو حمایت کنید (ببخشید یکمی بازاری تر بگم : دون باید بپاشید!!)
    و از الان به اونها به چشم مشتریان خودتون نگاه کنید. و مطمئن باشید که در آینده روابط تجاری تری با شما برقرار می کنند

حالا با نگاهی مجدد به اصل ماجرایی که آغازش کرده بودم، می گم برای جذب مشتری های آینده باید این کاربران راکد و مصرف کننده رو بنوعی جذاب تر ساپورت و وابسته کرد.
    باید بدونند که همیشه اولین نسخه ها مال جوملا فارسی است
    باید بدونند که همیشه بهترین و کاملترین نسخه ها مال جوملا فارسی است
    باید بدونند که همیشه جذاب ترین و کاربردی ترنی افزونه ها توی سایت جوملا فارسی است
    باید بدونند که همیشه زیباترین و بروز ترین قالب ها توی سایت جوملا فارسی است

من که خودم کارم چیز دیگه ای است (و به عنوان مدیر فرهنگی در شهرداری مشغولم! از راه سایت و ... ابدا انتفاعی ندارم) برای سرپا نگهداشتن سایت هایی که افتخاری راهشون میبرم تا به حال کلی با تیم و زیرمجموعه هاش بده بستان مالی داشته ام

این در حالیه که عموم حضورم در انجمن هم برای رفع نیازهای خودم بوده (و این همون نیازیه که شما ایجاد کردید!) ... به مسائل خوشبینانه تر باید نگاه کرد!
    ویرایش توسط yaser1 : 06-07-2012 در ساعت 10:15 PM

8. 4 کاربر زیر از yaser1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    سلام

یاسر جان اتفاقاً تاپیک خوبی آغاز کردی.
    با برخی از قسمتهای صحبت شما در تاپیک اول کاملاً موافقم. و با برخی هم چون شیطنت توش هست کاری نداشته باشم بهتره.

جوملا فارسی در مدت زمانی که رسماً پشتیبانی خودش رو از جوملا آغاز کرده برنامه ریزی مرحله به مرحله داشته و ما در تیم برای آینده تیم کاملاً برنامه داریم. (رود مپ و یا همان نقشه راه از مهمترین مواردی هست که هر تیم و گروهی باید داشته باشد اما ما اونرو عمومی منتشر نکرده ایم) یعنی برای تک تک بخشهای سایت برنامه ریزی و زمان بندی لازم شده و اولویت بندی در کارها انجام شده است. خب انتقاد شما کاملاً هم اگر وارد نباشه اما خب قابل احترام و توجه هست.

عمده تلاش ما در این مدت پشتیبانی و پاسخگویی به سوالات بوده است تا بتوانیم افرادی که در این امر میتوانند به ما کمک کنند را جذب کنیم. در واقع تمام افرادی که میبینید در تیم جوملا فارسی و همچنین اعضای ویژه هستند همگی به خاطر علاقه به جوملا هست که در کنار یکدیگر جمع شده اند. در حالی که در تیمهای مقابل با ما اکثراً به دلیل نفع مادی هست و یا ساخت یک برند برای درآمدهای جانبی و یا حتی بعضاً عقده های کودکی و ... .

فراموش نکنید تعداد ما خیلی زیاد نیست اما با همین تعداد هم به اینجا رسیدن برای ما رضایت بخش بوده. پس نیروی مضاعف داریم.

ما تا به امروز بیشتر تلاشمون یاد دادن بوده تا خودمان کاربران رو آموزش بدیم. تا امروز روی انجمن و دانشنامه بیشترین تمرکز رو داشتیم و طبیعتاً ترجمه هسته جوملا هم که از مهمترین و فعالیتهای بدیهی ما بوده. اما مبحث افزونه ها اهم از کامپوننتها - پلاگینها - ماژول ها و همچنین قالبها رو چون تیمهایی در این رابطه فعالیت میکردند وارد نشدیم تا فضا برای فعالیت این دوستان باز باشد و همچنین بتونیم از تجربیاتی که از سایتهای این همکاران بدست میاریم استفاده کنیم. اگر دقت کرده باشید سایت افزونه های فعلی صرفاً جهت بودن یک سایت برای ارائه افزونه های ساده هست تا ببینیم آیا کسی هست که در این بخش اعلام آمادگی بکنه و بتونه همکاری بکنه! متأسفانه تا امروز تنها 5 نفر در این بخش فعالیت داشتند که همگی عضو تیم جوملا فارسی هستند! ما نیاز به این آمار داشتیم در این یکسال تا بتوانیم برنامه خوبی را داشته باشیم. برنامه ریزی ما برای آینده نزدیک هست تا برای این بخش فعالیت اصلی را آغاز کنیم. همانطور که میتونید بررسی کنید حتی برای ساخت این سایت فعلی زمان زیادی صرف نشده و ... . در حالی که سایتی بسیار قدرتمند برای این بخش در نظر گرفته شده و آماده شده و منتظر زمان مناسبی برای رونمایی آن هستیم. این مورد تنها برای بخش افزونه ها نیست و برای بخشهایی نظیر قالبها هم در نظر داریم قدرتمند وارد شویم. اما خب نباید فراموش کنید که همه ما به خاطر علاقه و یک هدف واحد به نام جوملا هست که اینجاییم و سود مادی از این فعالیت نداریم! حالا شاید شما شکل دیگه ای فکر میکنید اما حقیقت امر اینه که ما هیچ سود مادی از این فعالیتها نداریم و شاید در حال ضرر مادی هم هستیم ! اما خدا رو شکر مادیات خیلی برامون مهم نبوده و معنویات رو بیشتر در نظر داشتیم. هرچند بالاخره ما هم مجبور خواهیم شد احتمالاً که به کارهای تجاری مستقیم روی آوریم. چون کاربران ظاهراً این موضوع رو بیشتر دوست دارندو اعتماد بیشتری میکنند!

اگر قصد همکاری برای بخش افزونه ها دارید از همین امروز شروع کنید به ترجمه افزونه ها ! اگر بلد نیستید سوال کنید تا یاد بگیرید. مطمئن باشید با نام خودتان منتشر خواهد شد.

جوملا فارسی (مامبولرن) همیشه فضا رو برای همکاری برای همه جامعه باز گذاشته اما خب عموماً کاربران (از 4 سال پیش که اینجا هستم تا امروز) فقط پیشنهاد میدن و انتظار دارن پیشنهاداتشون رو عملی بشه! فکر میکنن ما اینجا نشستیم کاراشون رو انجام بدیم! حتی برخی مواقع احساس میکنن که ... . ××نفس عمیق××

به هر حال اگر قصد همکاری دارید ما خوشحال خواهیم شد از کمکهای شما استفاده کنیم.

اخبار جوملا فارسی را در یک ماه آینده دنبال کنید. شاید خبرهای خوبی را بخوانید.

اگر پیشنهادی دارید بفرمایید. حتماً استفاده خواهیم کرد. اگر هم راه حلی برای اینکه کاربران را به فعالیت علاقه مند کنیم دارید خوشحال میشیم بیان کنید تا استفاده کنیم.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

10. 4 کاربر زیر از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سلام
    خوشحالم که بحث شکل علمی و منطقی پیدا کرده و هیچکسی دنبال این نیست که طرف مقابل رو دشمن بدونه و با تمام توان و با هر شیوه ای از میدون به درش کنه

نقل قول نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    با برخی هم چون شیطنت توش هست کاری نداشته باشم بهتره
    هرچند بازم متوجه منظورت نشدم و در دل فقط گفتم لا حول و لا قوه الا بالله! چرا اینقدر به هم سوء ظن داریم؟!

نقل قول نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    جوملا فارسی در مدت زمانی که رسماً پشتیبانی خودش رو از جوملا آغاز کرده برنامه ریزی مرحله به مرحله داشته و ما در تیم برای آینده تیم کاملاً برنامه داریم
    از شیوه ی فعالیت تیم مشخصه و من هم صحه میگذارم

فراموش نکنید تعداد ما خیلی زیاد نیست اما با همین تعداد هم به اینجا رسیدن برای ما رضایت بخش بوده. پس نیروی مضاعف داریم
    خداقوت . مطمئن باشید هیچ کاری هم توی انجمن نکنیم، در دل برای موفقیت تون دعا می کنیم

اما مبحث افزونه ها اهم از کامپوننتها - پلاگینها - ماژول ها و همچنین قالبها رو چون تیمهایی در این رابطه فعالیت میکردند وارد نشدیم تا فضا برای فعالیت این دوستان باز باشد و همچنین بتونیم از تجربیاتی که از سایتهای این همکاران بدست میاریم استفاده کنیم
    امکانش هست چند تا از این تیم ها رو در pm به خود من معرفی کنی؟

ما نیاز به این آمار داشتیم در این یکسال تا بتوانیم برنامه خوبی را داشته باشیم
    اگه این آمار و این مبحث مفید بوده، خدا رو شکر

اما خب نباید فراموش کنید که همه ما به خاطر علاقه و یک هدف واحد به نام جوملا هست که اینجاییم و سود مادی از این فعالیت نداریم! حالا شاید شما شکل دیگه ای فکر میکنید اما حقیقت امر اینه که ما هیچ سود مادی از این فعالیتها نداریم و شاید در حال ضرر مادی هم هستیم ! اما خدا رو شکر مادیات خیلی برامون مهم نبوده و معنویات رو بیشتر در نظر داشتیم. هرچند بالاخره ما هم مجبور خواهیم شد احتمالاً که به کارهای تجاری مستقیم روی آوریم. چون کاربران ظاهراً این موضوع رو بیشتر دوست دارندو اعتماد بیشتری میکنند!
    صلاح مملکت خویش خسروان دانند، ضمن تشکر مجدد، باز هم تاکید می کنم انتفاع و بهره برداری از سایت و فعالیت هاش، مشخصا به شیوه ای که گفتم اصلا هم قبیح و دور از انتظار نیست. البته ربطش رو به اعتماد کاربران متوجه نشدم (اگه مشخصا نخوام بگم بنظرم بی ربط بود)

اگر قصد همکاری برای بخش افزونه ها دارید از همین امروز شروع کنید به ترجمه افزونه ها !
    در خصوص فارسی سازی و ربطش به انتشار افزونه ها هم یه مطلبی به ذهنم میرسه
    اینجا دو تا نکته ی مهم وجود داره:
    1-با نگاهی به ارسال های انجمن می شود به راحتی فهمید کاربرانی هستند که در بحث افزونه ها، صرفا دنبال رفع نیازند و کاری به فارسی بودن یا نبودنش ندارند.نباید این دوستان هم محروم بشوند یا جذب سایت های مشابه و رقیب شوند.مگه اونها چکار می کنند؟ برخی به هر وسیله ای (حتی انتشار کامرشیال ها) دنبال جذب اند، شما چرا با عدم معرفی افزونه های معتبر (ولو فارسی نشده) این طیف رو از دست بدید؟
    2-تیم هم با فعالیت خوبی که داشته ممکنه صرفا بخواد افزونه های فارسی شده منتشر کنه

من به نظرم میرسه جلوی انتشار و معرفی افزونه های زبان اصلی رو نگیریم (من اینجاش رو ممکنه بتونم کمک کنم)
    دو بخش داشته باشیم. افزونه های فارسی و افزونه های غیر فارسی
    اینطوری هم طیف گسترده ای از کاربران نیازشان به افزونه ها مرتفع میشه و هم طیف دیگری ممکنه برای فارسی سازی اعلام آمادگی کرده و دست به کار شوند
    به نظرم نفس معرفی خودش خیلی سایت رو پویا تر می کنه

موفق، موید و منصور باشید. من هم هر کاری بتونم در خدمتم.قولی نمیدم و ترجیح میدم اول عمل کنم...
    ویرایش توسط yaser1 : 06-08-2012 در ساعت 07:16 AM

12. 2 کاربر زیر از yaser1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سلام مجدد

هدف ما هم همين هست و اگر اخبار جوملافارسي رو دنبال كنيد مطمئنن دراينزمينه اطلاع پيدا خواهيد كرد

حقيقت امراينه كه سود حاصله از مامبوسرور به مديران نمي رسه و درآمد تيم تقريباً صفر هستش!

البته مامبوسرور هم به جوملافارسي ارتباطي پيدا نمي كنه. هر كدوم سياست هاي خودشون رو دارن

مثلا شاید من بجای تاسیس یک انجمن، اول می اومدم یه شرکت میزدم برای طراحی سایت و خدمات مرتبط مثل هاستینگ و .... بعد برای ساپورت همون کاربران می اومدم انجمن هم راه می انداختم.
    دراين مورد من نمي تونم نظري بدم ولي اين كار مي تونه درآمد نسبي خوبي براي انگيزه بخشيدن به مديران داشته باشه. ولي درحال حاضر تيم درآمدي از اين كارنداره

جالبه بدونيد كه تمام فعاليت هاي اين انجمن ومديرانشون بصورت رايگان هست. بيشتر به خاطر علاقه جمع شديم.

به مسائل خوشبینانه تر باید نگاه کرد!
    ما هم خوشبين هستيم به فعاليت هاي كاربران.

همونطور كه گفتم ما حداقل انتظارمون 1+ هستش. يعني شما يك افزونه رو كه دانلودمي كني حداقل براي احترام به مترجم و تشكر به اون يك 1+ رو انجام بديد تا وقتي مترجم نگاهي به اون افزونه ش ميندازه كه 1000 تا 1+ داره انرژي بگيره براي كارهاي بزرگتر

موفق باشيد

14. 3 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    اگه این آمار و این مبحث مفید بوده، خدا رو شکر
    البته منظور آماری که شما مطرح کردید نبوده ! آماری که شما تهیه کرده بودید اشتباه توش بود

صلاح مملکت خویش خسروان دانند، ضمن تشکر مجدد، باز هم تاکید می کنم انتفاع و بهره برداری از سایت و فعالیت هاش، مشخصا به شیوه ای که گفتم اصلا هم قبیح و دور از انتظار نیست. البته ربطش رو به اعتماد کاربران متوجه نشدم (اگه مشخصا نخوام بگم بنظرم بی ربط بود)
    کاملاً درسته. انتفاع یک امری است که باید بالاخره باشد اما به شیوه ای صحیح و کاربردی.

در رابطه با ربطش هم به اعتماد کاربران اینکه متأسفانه عمده کاربران سایتهایی که با منت و گاهاً در قبال هزینه سرویسی رو بهشون ارائه میکنن (نمونش برای جوملا و همکاران ما هم هست!) اعتماد بیشتری بهشون میشه! چون هموطنان و هم زبانان ما متأسفانه عمدتاً به سرویسهایی که رایگان ارائه میشن سوءظن دارند و ... . ضمن اینکه احترام بیشتری هم برای موارد تجاری و کسانی که اونها رو ارائه میکنن قائل هستند ! ربطش رو اون زمانی میتونید متوجه بشید که برخی یکسری مطالبی رو مینویسند و در سایتهای خبری منتشر میکنند که خودشون هم میدونن چرند هست ! به هر حال نمیخوام خیلی این موضوع رو توی اینجا باز کنم اما ... !

1-با نگاهی به ارسال های انجمن می شود به راحتی فهمید کاربرانی هستند که در بحث افزونه ها، صرفا دنبال رفع نیازند و کاری به فارسی بودن یا نبودنش ندارند.نباید این دوستان هم محروم بشوند یا جذب سایت های مشابه و رقیب شوند.مگه اونها چکار می کنند؟ برخی به هر وسیله ای (حتی انتشار کامرشیال ها) دنبال جذب اند، شما چرا با عدم معرفی افزونه های معتبر (ولو فارسی نشده) این طیف رو از دست بدید؟
    این یکی از آمارهایی که ما تهیه کردیم بوده و به همین منظور ایده هایی رو در نظر داریم که در آینده میتونید ببینید. حتی ایمیلها و پیغامهای خصوصی در اینباره برای ما ارسال شده قبلاً که این ایده ها را به ذهن ما رسانیده است.

من به نظرم میرسه جلوی انتشار و معرفی افزونه های زبان اصلی رو نگیریم (من اینجاش رو ممکنه بتونم کمک کنم)
    خیر به هیچ وجه اینچنین نبوده ! تا الان چندین افزونه تجاری در سایت جوملا فارسی معرفی کردیم که استقبال خوبی هم شده ازشون ! این کار جزئی از آمار گیریهای ما بوده تا بتونیم در اینباره تصمیمگیری بهتری داشته باشیم.

همچنین اگر قصد فعالیت داشته باشید با سیاستی که برای این بخش در نظر داریم راه برای همکاری و فعالیت در این قسمت بسیار خواهد بود که بعد از رونمایی از سایت در آینده میتونید مشاهده نمایید.

فعلاً به دلیل موارد امنیتی توضیح زیادی نمیتونیم در اینباره بدیم. اما میتونم بهتون بگم که عمده پیشنهادات شما رو در نظر داریم با شیوه ای کارشناسی شده در چهارچوبی تازه و منحصر بفرد در زبان فارسی سیستمهای مدیریت محتوا اجرایی کنیم. کاری که شاید برای هیچ مدیریت محتوایی در هیچ زبان دیگری نشده باشد !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست