خب من بازم متوجه نشدم.پس منظورتون از فعالیت چیه؟ یعنی کامپوننت بنویسیم و بفرستیم؟نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من فکر می کردم کمکی که کاربرا می تونند بکنند یافتن و معرفی افزونه هاست.لطفا راهنمایی کنید
موافق نیستم چون فکر می کنم حرف تان با نفس تشکیل این مجموعه همخوانی نداره. دوستانی نیت خیر داشتند و این مجموعه را راه انداختند، سختی ها و تنگ نظری ها و ... رو تحمل کردند بدون چشمداشت. بالاخره همیشه عده ای صرفا مصرف کننده اند (حتی اگر تخصص هم داشته باشند) نباید از این گروه ناراحت شد که در ادامه توضیح میدم منظورم رونوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله واقعا ندیدم نه اینکه بخوام نادیده بگیرم. اتفاقا من هم تائید می کنم که جزو کارهای خیلی موفق و بدرد بخور هستندنوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من که عددی نیستم بخوام نظری در این باره بدم ولی به ذهن ناقص من چند تا مطلب میرسه که حتما الان هم در تیم جاری و ساری است.نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
طبیعیه که هر قدر افرادی مثل شما علاقمند هم باشند، باید بابت وقتی که می گذارند منتفع بشن
من اگر جای مدیر تیم بودم، این انتفاع رو از محل درآمدهای جانبی تامین کرده و به مدیران مجموعه ام رسیدگی می کردم (بازم تاکید می کنم حتما آقا محسن و سایر رفقا از مدت ها پیش همین رویه را داشته و دارند و قصد من دخالت در کارشان و اظهار فضل نیست)
من به مسئله جور دیگه ای هم نگاه می کنم
مثلا شاید من بجای تاسیس یک انجمن، اول می اومدم یه شرکت میزدم برای طراحی سایت و خدمات مرتبط مثل هاستینگ و .... بعد برای ساپورت همون کاربران می اومدم انجمن هم راه می انداختم.
البته فرقی نداره که مامبولرن اول کدوم کار رو کرده اما بنظرم بدرستی الان هر دو مسیر رو داره با هم پیش میره. یعنی در کنار انجمن و .... با وجود مامبوسرور و سایر خدمات طراحی (مثل تولید افزونه ها و سایت های سفارشی) درآمد زایی هم داره. با این حساب، نباید به کاربرای حتی صرفا مصرف کننده هم به چشم بد و یا مثلا (خدای نکرده) افراد انگل وار (دقیقا به معنای علمی و پزشکی منظورم هست و قصد توهین ندارم) نگاه کرد
مگر غیر از اینه که از ده ها هزار نفر کاربر این سایت، حتی افرادی که ابتدا مصرف کننده صرف بودند:
بخشی بعدها به تیم پیوستند؟
بخشی بعدها سایت هایی طراحی کرده و می کنند که به هاستینگ شما نیاز دارند؟
بخشی برای نگهداری سایت های فعلی شان به بروزآوری ها و خرید افزونه های کامرشیال از شما وابسته اند؟
حالا در کنار این موارد، چند هزار نفر کاربر معمولی رو هم داشته باشید، چه ایرادی داره؟
چه تضمینی میدید که از توی همین ها در آینده مشتری های بعدی شما تامین نشه؟؟
پس بنظرم اصلا و ابدا نباید از کاربرایی که نمی شناسین انتظار حمایت و ... داشته باشد.اتفاقا برعکس!!
شما باید اونها رو حمایت کنید (ببخشید یکمی بازاری تر بگم : دون باید بپاشید!!)
و از الان به اونها به چشم مشتریان خودتون نگاه کنید. و مطمئن باشید که در آینده روابط تجاری تری با شما برقرار می کنند
حالا با نگاهی مجدد به اصل ماجرایی که آغازش کرده بودم، می گم برای جذب مشتری های آینده باید این کاربران راکد و مصرف کننده رو بنوعی جذاب تر ساپورت و وابسته کرد.
باید بدونند که همیشه اولین نسخه ها مال جوملا فارسی است
باید بدونند که همیشه بهترین و کاملترین نسخه ها مال جوملا فارسی است
باید بدونند که همیشه جذاب ترین و کاربردی ترنی افزونه ها توی سایت جوملا فارسی است
باید بدونند که همیشه زیباترین و بروز ترین قالب ها توی سایت جوملا فارسی است
من که خودم کارم چیز دیگه ای است (و به عنوان مدیر فرهنگی در شهرداری مشغولم! از راه سایت و ... ابدا انتفاعی ندارم) برای سرپا نگهداشتن سایت هایی که افتخاری راهشون میبرم تا به حال کلی با تیم و زیرمجموعه هاش بده بستان مالی داشته ام
این در حالیه که عموم حضورم در انجمن هم برای رفع نیازهای خودم بوده (و این همون نیازیه که شما ایجاد کردید!) ... به مسائل خوشبینانه تر باید نگاه کرد!

علاقه مندی ها (Bookmarks)