سلام
خوشحالم که بحث شکل علمی و منطقی پیدا کرده و هیچکسی دنبال این نیست که طرف مقابل رو دشمن بدونه و با تمام توان و با هر شیوه ای از میدون به درش کنه
هرچند بازم متوجه منظورت نشدم و در دل فقط گفتم لا حول و لا قوه الا بالله! چرا اینقدر به هم سوء ظن داریم؟!نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از شیوه ی فعالیت تیم مشخصه و من هم صحه میگذارمنوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خداقوت . مطمئن باشید هیچ کاری هم توی انجمن نکنیم، در دل برای موفقیت تون دعا می کنیمنوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
امکانش هست چند تا از این تیم ها رو در pm به خود من معرفی کنی؟نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه این آمار و این مبحث مفید بوده، خدا رو شکرنوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
صلاح مملکت خویش خسروان دانند، ضمن تشکر مجدد، باز هم تاکید می کنم انتفاع و بهره برداری از سایت و فعالیت هاش، مشخصا به شیوه ای که گفتم اصلا هم قبیح و دور از انتظار نیست. البته ربطش رو به اعتماد کاربران متوجه نشدم (اگه مشخصا نخوام بگم بنظرم بی ربط بود)نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در خصوص فارسی سازی و ربطش به انتشار افزونه ها هم یه مطلبی به ذهنم میرسهنوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینجا دو تا نکته ی مهم وجود داره:
1-با نگاهی به ارسال های انجمن می شود به راحتی فهمید کاربرانی هستند که در بحث افزونه ها، صرفا دنبال رفع نیازند و کاری به فارسی بودن یا نبودنش ندارند.نباید این دوستان هم محروم بشوند یا جذب سایت های مشابه و رقیب شوند.مگه اونها چکار می کنند؟ برخی به هر وسیله ای (حتی انتشار کامرشیال ها) دنبال جذب اند، شما چرا با عدم معرفی افزونه های معتبر (ولو فارسی نشده) این طیف رو از دست بدید؟
2-تیم هم با فعالیت خوبی که داشته ممکنه صرفا بخواد افزونه های فارسی شده منتشر کنه
من به نظرم میرسه جلوی انتشار و معرفی افزونه های زبان اصلی رو نگیریم (من اینجاش رو ممکنه بتونم کمک کنم)
دو بخش داشته باشیم. افزونه های فارسی و افزونه های غیر فارسی
اینطوری هم طیف گسترده ای از کاربران نیازشان به افزونه ها مرتفع میشه و هم طیف دیگری ممکنه برای فارسی سازی اعلام آمادگی کرده و دست به کار شوند
به نظرم نفس معرفی خودش خیلی سایت رو پویا تر می کنه
موفق، موید و منصور باشید. من هم هر کاری بتونم در خدمتم.قولی نمیدم و ترجیح میدم اول عمل کنم...

علاقه مندی ها (Bookmarks)