سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: یک پیشنهاد درباره extensions.joomlafarsi.com

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 15 بار در 9 ارسال
    سلام
    خوشحالم که بحث شکل علمی و منطقی پیدا کرده و هیچکسی دنبال این نیست که طرف مقابل رو دشمن بدونه و با تمام توان و با هر شیوه ای از میدون به درش کنه

نقل قول نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    با برخی هم چون شیطنت توش هست کاری نداشته باشم بهتره
    هرچند بازم متوجه منظورت نشدم و در دل فقط گفتم لا حول و لا قوه الا بالله! چرا اینقدر به هم سوء ظن داریم؟!

نقل قول نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    جوملا فارسی در مدت زمانی که رسماً پشتیبانی خودش رو از جوملا آغاز کرده برنامه ریزی مرحله به مرحله داشته و ما در تیم برای آینده تیم کاملاً برنامه داریم
    از شیوه ی فعالیت تیم مشخصه و من هم صحه میگذارم

فراموش نکنید تعداد ما خیلی زیاد نیست اما با همین تعداد هم به اینجا رسیدن برای ما رضایت بخش بوده. پس نیروی مضاعف داریم
    خداقوت . مطمئن باشید هیچ کاری هم توی انجمن نکنیم، در دل برای موفقیت تون دعا می کنیم

اما مبحث افزونه ها اهم از کامپوننتها - پلاگینها - ماژول ها و همچنین قالبها رو چون تیمهایی در این رابطه فعالیت میکردند وارد نشدیم تا فضا برای فعالیت این دوستان باز باشد و همچنین بتونیم از تجربیاتی که از سایتهای این همکاران بدست میاریم استفاده کنیم
    امکانش هست چند تا از این تیم ها رو در pm به خود من معرفی کنی؟

ما نیاز به این آمار داشتیم در این یکسال تا بتوانیم برنامه خوبی را داشته باشیم
    اگه این آمار و این مبحث مفید بوده، خدا رو شکر

اما خب نباید فراموش کنید که همه ما به خاطر علاقه و یک هدف واحد به نام جوملا هست که اینجاییم و سود مادی از این فعالیت نداریم! حالا شاید شما شکل دیگه ای فکر میکنید اما حقیقت امر اینه که ما هیچ سود مادی از این فعالیتها نداریم و شاید در حال ضرر مادی هم هستیم ! اما خدا رو شکر مادیات خیلی برامون مهم نبوده و معنویات رو بیشتر در نظر داشتیم. هرچند بالاخره ما هم مجبور خواهیم شد احتمالاً که به کارهای تجاری مستقیم روی آوریم. چون کاربران ظاهراً این موضوع رو بیشتر دوست دارندو اعتماد بیشتری میکنند!
    صلاح مملکت خویش خسروان دانند، ضمن تشکر مجدد، باز هم تاکید می کنم انتفاع و بهره برداری از سایت و فعالیت هاش، مشخصا به شیوه ای که گفتم اصلا هم قبیح و دور از انتظار نیست. البته ربطش رو به اعتماد کاربران متوجه نشدم (اگه مشخصا نخوام بگم بنظرم بی ربط بود)

اگر قصد همکاری برای بخش افزونه ها دارید از همین امروز شروع کنید به ترجمه افزونه ها !
    در خصوص فارسی سازی و ربطش به انتشار افزونه ها هم یه مطلبی به ذهنم میرسه
    اینجا دو تا نکته ی مهم وجود داره:
    1-با نگاهی به ارسال های انجمن می شود به راحتی فهمید کاربرانی هستند که در بحث افزونه ها، صرفا دنبال رفع نیازند و کاری به فارسی بودن یا نبودنش ندارند.نباید این دوستان هم محروم بشوند یا جذب سایت های مشابه و رقیب شوند.مگه اونها چکار می کنند؟ برخی به هر وسیله ای (حتی انتشار کامرشیال ها) دنبال جذب اند، شما چرا با عدم معرفی افزونه های معتبر (ولو فارسی نشده) این طیف رو از دست بدید؟
    2-تیم هم با فعالیت خوبی که داشته ممکنه صرفا بخواد افزونه های فارسی شده منتشر کنه

من به نظرم میرسه جلوی انتشار و معرفی افزونه های زبان اصلی رو نگیریم (من اینجاش رو ممکنه بتونم کمک کنم)
    دو بخش داشته باشیم. افزونه های فارسی و افزونه های غیر فارسی
    اینطوری هم طیف گسترده ای از کاربران نیازشان به افزونه ها مرتفع میشه و هم طیف دیگری ممکنه برای فارسی سازی اعلام آمادگی کرده و دست به کار شوند
    به نظرم نفس معرفی خودش خیلی سایت رو پویا تر می کنه

موفق، موید و منصور باشید. من هم هر کاری بتونم در خدمتم.قولی نمیدم و ترجیح میدم اول عمل کنم...
    ویرایش توسط yaser1 : 06-08-2012 در ساعت 07:16 AM

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. 2 کاربر زیر از yaser1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.