اگه این آمار و این مبحث مفید بوده، خدا رو شکر
البته منظور آماری که شما مطرح کردید نبوده ! آماری که شما تهیه کرده بودید اشتباه توش بود

صلاح مملکت خویش خسروان دانند، ضمن تشکر مجدد، باز هم تاکید می کنم انتفاع و بهره برداری از سایت و فعالیت هاش، مشخصا به شیوه ای که گفتم اصلا هم قبیح و دور از انتظار نیست. البته ربطش رو به اعتماد کاربران متوجه نشدم (اگه مشخصا نخوام بگم بنظرم بی ربط بود)
کاملاً درسته. انتفاع یک امری است که باید بالاخره باشد اما به شیوه ای صحیح و کاربردی.

در رابطه با ربطش هم به اعتماد کاربران اینکه متأسفانه عمده کاربران سایتهایی که با منت و گاهاً در قبال هزینه سرویسی رو بهشون ارائه میکنن (نمونش برای جوملا و همکاران ما هم هست!) اعتماد بیشتری بهشون میشه! چون هموطنان و هم زبانان ما متأسفانه عمدتاً به سرویسهایی که رایگان ارائه میشن سوءظن دارند و ... . ضمن اینکه احترام بیشتری هم برای موارد تجاری و کسانی که اونها رو ارائه میکنن قائل هستند ! ربطش رو اون زمانی میتونید متوجه بشید که برخی یکسری مطالبی رو مینویسند و در سایتهای خبری منتشر میکنند که خودشون هم میدونن چرند هست ! به هر حال نمیخوام خیلی این موضوع رو توی اینجا باز کنم اما ... !

1-با نگاهی به ارسال های انجمن می شود به راحتی فهمید کاربرانی هستند که در بحث افزونه ها، صرفا دنبال رفع نیازند و کاری به فارسی بودن یا نبودنش ندارند.نباید این دوستان هم محروم بشوند یا جذب سایت های مشابه و رقیب شوند.مگه اونها چکار می کنند؟ برخی به هر وسیله ای (حتی انتشار کامرشیال ها) دنبال جذب اند، شما چرا با عدم معرفی افزونه های معتبر (ولو فارسی نشده) این طیف رو از دست بدید؟
این یکی از آمارهایی که ما تهیه کردیم بوده و به همین منظور ایده هایی رو در نظر داریم که در آینده میتونید ببینید. حتی ایمیلها و پیغامهای خصوصی در اینباره برای ما ارسال شده قبلاً که این ایده ها را به ذهن ما رسانیده است.

من به نظرم میرسه جلوی انتشار و معرفی افزونه های زبان اصلی رو نگیریم (من اینجاش رو ممکنه بتونم کمک کنم)
خیر به هیچ وجه اینچنین نبوده ! تا الان چندین افزونه تجاری در سایت جوملا فارسی معرفی کردیم که استقبال خوبی هم شده ازشون ! این کار جزئی از آمار گیریهای ما بوده تا بتونیم در اینباره تصمیمگیری بهتری داشته باشیم.

همچنین اگر قصد فعالیت داشته باشید با سیاستی که برای این بخش در نظر داریم راه برای همکاری و فعالیت در این قسمت بسیار خواهد بود که بعد از رونمایی از سایت در آینده میتونید مشاهده نمایید.

فعلاً به دلیل موارد امنیتی توضیح زیادی نمیتونیم در اینباره بدیم. اما میتونم بهتون بگم که عمده پیشنهادات شما رو در نظر داریم با شیوه ای کارشناسی شده در چهارچوبی تازه و منحصر بفرد در زبان فارسی سیستمهای مدیریت محتوا اجرایی کنیم. کاری که شاید برای هیچ مدیریت محتوایی در هیچ زبان دیگری نشده باشد !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست