-
ایجاد مطلب
با سلام چطور می تونم مطلب ایجاد کنم؟ و آیا منوها مربوط به مطالب است؟ مثال: برای ایجاد منوی اصلی که این آیکن ها را داشته باشد:صفحه اصلی/محصولات /مراکز فروش/مراکز خدمات/درباره ما، چطور باید ایجاد کنم؟که روی هر کدام که کلیک کنم مطالب مربوط به آن صفحه بیاد و یا در منوی بالا برای ایجاد این آیکون ها صفحه اصلی/تماس با ما/اسم سایت.
ممنون می شم اگر کمکم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-27-2012 07:40 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما باید ابتدا تمام مطالب مورد نیازتون را از محتوا / مدیریت مطلب/ ایجاد مطلب جدید ایجاد کنید (/محصولات /مراکز فروش/مراکز خدمات/درباره ما)
بعد از منوها / منوی اصلی / ایجاد آیتم منو جدید و نوع آیتم منو را یک مطلب خاص انتخاب کنید و لینک کنید به مطلب مورد نظر تون
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنونم. خیلی لطف کردین. الن این کار را می کنم. فقط یک سوال لینک به کجا کنم؟ اگر بخوام خودم مطلبش را بنویسم چطور می شه این کار رو کرد.
-
-
نام مستعار را در منوی ایجاد مطلب جدید می شه ننوشت؟ در گزینه مجموعه چی انتخاب کنم؟
-
-

نوشته اصلی توسط
nadima
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نام مستعار را در منوی ایجاد مطلب جدید می شه ننوشت؟ در گزینه مجموعه چی انتخاب کنم؟
اگر مجموعه نساختید میتونید بدون مجموعه رو انتخاب کنید
اگر نام مستعار ندارد date , time فعلی تون جای نام مستعار ذخیره میشه که خیلی جالب نیست.
-
-
خواهش می کنم جواب این سوال هایم را بدید.
می شه نام مستعار را توضیح دهید؟ می شه خواهش کنم که مجموعه را توضیح دهید و بگید که آیا برای طراحی سایت تعریف مجموعه الزامی است یا نه؟ و لینک کردن مطالب را می شه بگید که کجا و چطور باید این کار را کرد.
من واقعا شرمندم با این سوال های ساده
-
-
من خیلی عذر می خوام که سوال های ساده می پرسم ولی خوب اولین بارم هست که دارم این کار رو می کنم. می شه نام مستعار را توضیح دهید؟ می شه خواهش کنم که مجموعه را توضیح دهید و بگید که آیا برای طراحی سایت تعریف مجموعه الزامی است یا نه؟ و لینک کردن مطالب را می شه بگید که کجا و چطور باید این کار را کرد. من واقعا شرمندم.
-
کاربر مقابل از nadima عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
nadima
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من خیلی عذر می خوام که سوال های ساده می پرسم ولی خوب اولین بارم هست که دارم این کار رو می کنم. می شه نام مستعار را توضیح دهید؟ می شه خواهش کنم که مجموعه را توضیح دهید و بگید که آیا برای طراحی سایت تعریف مجموعه الزامی است یا نه؟ و لینک کردن مطالب را می شه بگید که کجا و چطور باید این کار را کرد. من واقعا شرمندم.
خواهش میکنم پرسیدن سوالهای جوملایی (چه ساده چه دشوار) در این انجمن هیچ اشکالی نداره فقط باید لطف کنید از این به بعد برای هر سوال یک تاپیک جدید ایجاد کنید و در تاپیک مربوط به سوالات دیگران سوالات جدید مطرح نکنید
نام مستعار : برای search engine ها مورد مورد استفاده قرار میگیرد به صورت که (اگر SEF فعال باشد) نام مستعار به عنوان لینک اون مطلب مورد استفاده قرار میگیرد و نام آن هرچه به مطلب مرتبط تر باشد بهتر است
مجموعه : برای سازماندهی مطالب شما طراحی شده چون مدیریت مطالب دسته بندی شده آسان تر از مدیریت یک مطالب غیر سازماندهی شده است.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
چشم. خیلی لطف کردین. خیلی خوشحالم که در انجمن شما ثبت نام کردم. واقعا ممنونم. من تازه امروز عضو شدم. میدونم با همکاری ها و لطف شما می تونم یک سایت طراحی کنم
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
شما باید ابتدا تمام مطالب مورد نیازتون را از محتوا / مدیریت مطلب/ ایجاد مطلب جدید ایجاد کنید (/محصولات /مراکز فروش/مراکز خدمات/درباره ما)
بعد از منوها / منوی اصلی / ایجاد آیتم منو جدید و نوع آیتم منو را یک مطلب خاص انتخاب کنید و لینک کنید به مطلب مورد نظر تون
دوست عزیز یعنی موقع وارد کردن مطلب جدید رو کدوم بخش نوشته باید تنظیم کرد؟
این راه کاری که فرمودید برای لینک کردن یک مطلبه.اگر چند تا مطلب مختلف رو بخوایم به یک منو لینک کنیم چه کار باید کنیم؟
ویرایش توسط iman sd : 02-27-2012 در ساعت 09:05 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)