با سلام به همه دوستانمن یک فرم کاملا حرفه ای مثل این سایت می خوام [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چطوری می تونم بسازم ؟ پیشاپیش از پاسخ تون تشکر می کنم

با سلام به همه دوستانمن یک فرم کاملا حرفه ای مثل این سایت می خوام [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چطوری می تونم بسازم ؟ پیشاپیش از پاسخ تون تشکر می کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با فرم سازهای مثل RSForm میتونید
دروود
میتونید از بیرزینگ فرم استفاده کنید
در پناه ایزد
ممنون از پاسخ و فعالیت بسیار عالی انجمن ! از وقتی با این انجمن آشنا شدم هیچ وقت در زمینه طراحی سایت احساس تنهایی نکردم و همیشه احساسم این بوده که دوستان خوبی پیدا کردم که موقع مشکلاتم کمکم می کننامیدوارم تجربیات من هم در آینده به بقیه دوستان کمک کنن ! تا حدودی با بریزینگ فرم آشنا هستم اما سوالم اینه که می شه از طریق quickmod ساخت یا باید کد نویسی رو بلد باشم ؟ و این که می خوام پویا باشه و بر اساس اطلاعات وارد شده محاسبات رو انجام بده ! با تشکر از شما دوستان
![]()
سلام
در مورد بريزينگ فرم اطلاع چنداني ندارم ولي آر اس فرم يك بخشي داره براي ايجاد محاسبه گر كه اون قسمتش هم نياز به يك مقدار اطلاعات دراين زمينه داره
البته براي بريزينگ هم اين موارد آماده نيست و بايد يك مقدار دخل و تصرف توش داشته باشيد
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)