سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: در خواست چند ماژول

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

در خواست چند ماژول

درود بر دوستان گرامي

ضمن آرزوي موفقيت روز افزون براي همه دوستان گرامي، به چند افزونه ( كه با توجه به مبتدي بودنم در جوملا نميدونم كامپوننت، ماژول يا پلاگين هستند) نياز دارم و از دوستان درخواست ميكنم كه در صورت امكان لطفا راهنمايي فرمايند. همچنين سعي ميكنم با عكس منظورم رو توضيح بدم:

توضيح اولين مورد: البته قبلش عذرخواهي ميكنم اگه سوالام خيلي ابتداييه، شما هم احتمالا همون حسي رو داريد كه اگه يكي از من درباره ويبولتين اين سوالا رو بپرسه خواهم داشت D: ، اما توضيح اولين مورد اينكه اگه دقت كرده باشيد وقتي مطالب در جوملا به صفحه اول منتقل ميشه مطالب قبلي رو ميبرن پايين و خلاصه هر مطلب بسته به تاريخ پست يا طرز چيدمانش در منوي مديريت نمايش داده ميشه، چيزي كه من ميخوام اين هست كه در صفحه اول، چند دسته بندي ايجاد بشه كه هر دسته بندي، مربوط به يكي از "بخش ها و مجموعه هاي" سي ام اس باشه و هر پست جديد فقط محتويات داخل اين دسته بندي ها رو تغيير بده، يه چند نمونه ديدم كه با عكس قرار ميدم:*

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

مورد دوم خيلي سادست، يك چيزي تو مايه هاي پروفايل ويبولتين، كه افراد ميتونن نظر بذارن و صاحب پروفايل هم ميتونه جواب بده، حالا اينجا به اسم مثلا مشاوره روانشناختي، اقتصادي، سرمايه گذاري يا ...، با يه لينك منظورم رو مطرح ميكنم:*

حالا البته اگه اين هم نبود چون من كنار جوملا ويبولتين دارم ميشه يه منو رو لينك كرد به يه بخش از ويبولتن مثل تيكت هاي پشتيباني ولي خب برام جالبه كه بدونم چطوري ميشه اينكار رو كرد.

مورد سوم، گالريه عكسه، يه گالري عكس باشه كه وقتي روي لينكش كليك ميكني، سمت چپ يا راست، يك منو داشته باشه كه تمام كتگوري ها يا همون دسته بندي هاي ايجاد شده براي اون قسمت رو نمايش بده. يكمي هم باكلاس باشه يا حداقل با كلاس باشه. من از فوكا استفاده كردم اما اصلا لينكي براي گالري عكس نديدم D:

مورد چهارم هم يك خواهشه كه از دوستان ميخوام لطفا بهم بگيد مثلا چطور ماژولي رو كه توي قسمت اول درخواست كردم بذارم توي صفحه اول و صفحه اول هم ديگه پست نخوره! با اين سوال هم با ماژول كار كردن رو تا حدودي دستم مياد هم يكي از كارها رو بهم راهنمايي كرديد. بي نهايت سپاسگذارم

قبلا از لطف و توجه شما تشكر و قدرداني ميكنم
    بدرود

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی