سلام دوستان ، من تازه با جوملا آشنا شدم یه سایت دارم می خوام با جوملا طراحیش کنم، جوملا 2.5 رو روش نصب کردم. قالب JP-Pro رو که مربوط به نسخه 2.5 هست دانلود کردم اما نمی دونم باید به چه صورت رو سایتم قرار بدم؟

سلام دوستان ، من تازه با جوملا آشنا شدم یه سایت دارم می خوام با جوملا طراحیش کنم، جوملا 2.5 رو روش نصب کردم. قالب JP-Pro رو که مربوط به نسخه 2.5 هست دانلود کردم اما نمی دونم باید به چه صورت رو سایتم قرار بدم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
با كسب اجازه و رخصت از دوست عزيزم jalal_iranian
سلام دوست عزيز
لطفا" به قسمت مديريت قالب»استايل»انتخاب قالب مورد نظر»روي پيش فرض كليك نمائيد.
موفق باشيد
ویرایش توسط elyastel : 06-10-2012 در ساعت 06:14 AM
با تشکر از شما، بعد از نصب وقتی آدرس سایت رو میزنم یک خطا ظاهر می شود که من باید صفحه نخست رو بزنم وارد سایت بشم. در ضمن چجوری می تونم Title سایت رو عوض کنم؟
لطفا دقیقا پیغام خطا را بنویسیدنوشته اصلی توسط mmohsenifar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای تعویض عنوان مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطالعه بفرمایید .
با تشکر، , وقتی با آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میخوام وارد سایت بشم صفحه ای به این صورت (
شما به دلایل زیر نمی توانید این سایت را ملاحظه نمایید
- مطلب از انتشار خارج شده باشد
- یک موتور جستجو که یک لیست تاریخ گذشته از این سایت دارد
- a آدرس اشتباه تایپ شده است
- شما به این صفحه دسترسی نداشته باشید
- منبع خواسته شده پیدا نشد
- در هنگام پردازش درخواست شما خطایی رخ داده است ) نمایش داده می شود که حتما باید آدرس سایت بصورت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] باشد تا وارد صفحه اصلی سایت شم. در مورد دوم نیز در عنوان سایت اگر وارد سایت شوید می بینید که جمله (جوملا 2.5 مزین به نام امیر کبیر) نشان داده می شود که میخوام اگه میشه این حذف شه.
به مدیریت منوها / منوی اصلی بروید / خانه / صفحه پیش فرض را برروی بلی ست کنید
در مدیریت منوها فقط ایجاد منوی جدید دارم، میشه بیشتر توضیح بدین؟نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
با كسب اجازه و رخصت از استاد عزيزم جناب shmata
دوست عزيز لطفا" با دقت بيشتري سعي بفرمائيد، در مديريت منو سومين آيتم منو اصلي ميباشد!
موفق باشيد
چشم حتما"، روی گزینه بلی ست بوده.نوشته اصلی توسط elyastel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)