-
مشكل با گالري ويدئو
"این ماژول را دانلود کنید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اونو نصب کنید در جوملا
فیلم مورد نظر تونو آپلود کنید
بعد وارد ماژول شوید و آدرس مکانی که فیلم رو آپلود کردید بدید
و این ماژول را در موقعیت top_4 یا هر جای دیگر فعال کنید .
تمام"
با سلام دوستی در جواب سوالم این پاسخ را داد. می خواستم بپرسم فیلم رو در کجای هاست می تونم آپلود کنم؟
فیلم های من wmv هست. بعضی هاش حجم بالایی داره. این error رو میده: Error: Unable to upload 00032.wmv to /httpdocs/images/00032.wmv: File 00032.wmv already exists.
یعنی چی؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-10-2012 06:29 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
nadima
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
"این ماژول را دانلود کنید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اونو نصب کنید در جوملا
فیلم مورد نظر تونو آپلود کنید
بعد وارد ماژول شوید و آدرس مکانی که فیلم رو آپلود کردید بدید
و این ماژول را در موقعیت top_4 یا هر جای دیگر فعال کنید .
تمام"
با سلام دوستی در جواب سوالم این پاسخ را داد. می خواستم بپرسم فیلم رو در کجای هاست می تونم آپلود کنم؟
فیلم های من wmv هست. بعضی هاش حجم بالایی داره. این error رو میده: Error: Unable to upload 00032.wmv to /httpdocs/images/00032.wmv: File 00032.wmv already exists.
یعنی چی؟
شما کلیپ ها تونو میتونید از قسمت مدیریت رسانه ها -> در پوشه Images -> یک پوشه بسازید(اختیاری) و آنجا آپلود کنید .
در ضمن اون ماژول برای نمایش کلیپها با فرمت flv میباشید
flv از نظر حجم - نمایش در تمام browser ها و ... مزایای بیشتری نسبت به wmv دارد .
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مرسی که اسم تایپیکم رو عوض کردید. من تو قسمت image آپلود کردم. و فولدری نساختم. حجم wvm ها خیلی بالاست. خوب تبدیلش می کنم به flv. فقط چطور باید تبدیل کنم؟
می خوام امروز دیگه حداقل یک فیلم رو بگذارم.
یک سوال دیگه اینکه این ماژول فیلم هایی با فرمت wmv رو نمی خونه؟ آخه یک فیلم که حجمش پایین بود رو تونستم آپلود کنم ولی دوتای دیگر رو نتونستم.
-
-
خیر اون ماژول wmv را نمیخواند
برای تبدیل نرم افزارهای زیادی وجود دارند مثلا all media convertor
که با کمی جستجو میتونید دانلود اش کنید .
-
-
مرسی خیلی لطف کردید.
سوال آخرم اینه که فیلم ها را در ماژول نصب شده وارد کنم؟ پس موقعیت ماژول های خودش چی؟ مثل این عکس که در این عکس ماژول TOP-4 و top-5 و top-6 جای فیلم ها هستند.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
مرسی خیلی لطف کردید.
سوال آخرم اینه که فیلم ها را در ماژول نصب شده وارد کنم؟ پس موقعیت ماژول های خودش چی؟ مثل این عکس که در این عکس ماژول TOP-4 و top-5 و top-6 جای فیلم ها هستند.
ویرایش توسط nadima : 06-10-2012 در ساعت 09:26 AM
-
-
به مدیریت ماژول ها بروید و ماژولی که بوسیله آن نمایش فیلمها را در سایت مدیریت میکنید باز کنید و موقعیت آن را یکی از موقعیت های top_4 تا 6 قرار بدید و منتشر اش کنید .
-
-
یک دنیا ممنون
واقعا خدا خیرتون بده
فقط چرا وقتی با convertore freemake video تبدیل می کنم وقتی ok می کنم بصورت لینک باز می شه؟؟
ویرایش توسط nadima : 06-10-2012 در ساعت 10:44 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)