سلام
من یه وبلاگ داشتم می خوام مطالبی رو که توی اونجا دسته بندی کردم به عنوان آرشیو بیارم توی جوملا.
سوال 1 : چه طوری توی جوملا می تونم آرشیو ایجاد کنم و به کاربر نمایش بدم
2: چه طوری اطلاعات قدیمی رو انتقال بدم؟

سلام
من یه وبلاگ داشتم می خوام مطالبی رو که توی اونجا دسته بندی کردم به عنوان آرشیو بیارم توی جوملا.
سوال 1 : چه طوری توی جوملا می تونم آرشیو ایجاد کنم و به کاربر نمایش بدم
2: چه طوری اطلاعات قدیمی رو انتقال بدم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز سلام
آیا وبلاگ شما از سیستم مدیریت محتوا استفاده میکرد؟
و یا جزو زیر مجموعه های وبلاگ های دیگر بودید؟
یا حق.
باسلام خدمت جناب آقای محسنی
مدیر وبلاگ من نبودم و وقتی سوال کردم نمی دونستن و نتونستم پاسخ درستی برای شما آماده کنم آدرس وبلاگ رو می دم اگه زحمتی نیست راهنماییم کنید
yadelaleha.blogfa.com
دوست عزیز متاسفانه فکر نکنم بجز اینکه بصورت دستی اطلاعات را منتقل کنید ره حل دیگری باشد
یعنی مطالب را تک تک وارد جوملا نمایید.
یا حق.
جناب آقای محسنی لطفا روش آرشیو سازی در جوملا رو بگید انتقال دستیش با من.![]()
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در جوملا
پس دسته بندیش چی میشه مثلا بر اساس ماه یا موضوع
برای دسته بندی مطالب میتوانید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را در جوملا مطالعه کنید .نوشته اصلی توسط hattarzadeh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مجموعه و زیر مجموعه رو بلدم مهم برام اینه که به همون صورت به کاربر نمایش داده بشه درصورتی که وقتی تو منو یک ایتم به شکل آرشیو ایجاد می کنم همه مطالب رو پشت سر هم نشون می ده و توی یه آیتم منو نه به صورت مجزا.
شما زمانی که گزینه آرشیو رو انتخاب می کنید از شما سووال نمی شه که تو کدوم مجموعه و یا زیر مجموعه می خواید آرشیو کنید. قطعا مجموعه ای که اول ساخته میشه و مطلب توش قرار می گیره با مجموعه ای که آرشیو میشه متفاوته
سلام
براي ارشيو ماهانه به اون صورتي كه شماديدي بايد ازيك ماژول استفاده بشه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اين يك نمونه ازماژول هاي موجودهستش
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)