سلام
قول می دم که دیگه آخرین سوالم باشه.
وقتی عکس رو می خوام توی هاست آپلود کنم در مسیر HMAGE این ERROR رو میده؟! چرا؟ و باید چکار کنم. این هم عکسش!
![]()

سلام
قول می دم که دیگه آخرین سوالم باشه.
وقتی عکس رو می خوام توی هاست آپلود کنم در مسیر HMAGE این ERROR رو میده؟! چرا؟ و باید چکار کنم. این هم عکسش!
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما باید permission پوشه images و subfolder هاشو برروی 775 ست کنید (خواندن و نوشتن و اجرا)
بعد از مدیریت رسانه های جوملا اقدام به آپلود تصاویر کنید . اگر همچنان مشکل داشت با هاست تماس بگیرید و مشکل را مطرح کنید چون مربوط به اوناست .
--------------------------
دوست عزیزم به هیچ عنوان برای پرسیدن سوال خجالت نکشید
(فقط از عناوین بهتری میتوانید استفاده کنید مثلا مشکل آپلود عکس در plesk )
واقعا متشکرم از لطفتون. یعنی شما می گید از هاست plesk آپلود نکنم؟ خوب توی اینجا هم من داخل جوملا رفتم. این مسیری که من رفتم این طور بود:
file manager/httpdocs/image که مال خود جوملاست. من چیزی رو که گفتید رو متوجه شدم ولی نمی دونم permision image کجاست؟
من می خوام که تا 5 فیلم و عکس رو حتما بگذارم چون ساعت 6جلسه داریم و من هیچ کاری نکردم. موقعیت عکس ها رو پیدا کردم اما نمی دونم چرا این طور می شه. از اون طرف هم convertore freemake video را دانلود کردم اما وقتی تبدیل را می زنم برای flv . وقتی ok رو می زنم بصورت لینک باز می شه!!!
هر کدوم یه لنگی می زنه
من واقعا شما را خسته کردم ولی خیییییییییییلی ممنونم از صبرتون و کمکتون
مشکل عکس بر طرف شد. متشکرم و ببخشید اذیت شدید با سوال های مکرر. مشکل کم بودن فضای هاست بودنوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)