-
ایجاد زیر منو و افزودن artilce
سلام
اول یه گلایه چرا پاسخ دهی اینقدر ضعیفه؟
دوم 2 تا سوال:
- من یه main menu دارم که توش چندتا section هست. مثلا product. حالا این product خودش 2 تا زیر منو داره من اومدم این زیر منو هارا توسط section و category ساختم. یعنی به ازای هر زیر منو یک category ایجاد کردم که زیر section اضافه شده. درسته؟ درست کار میکنه اما یکم شلوغ شده! ضمنا من توی هاست قبلی شرکت دیدم که با mod_menu extended کار کرده بودن که من نتونستم. اگه این رو پیشنهاد میدین لطفا نوضیح بدین
-در همین منو ها و زیر منوها من میخوام وقتی product باز میشه و زیر منوهاش نشون داده میشه در صفحه مقابلش یه متن نشون داده بشه
لطفا راهنمایی کنین....ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-11-2012 04:47 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
جواب سوال اول :
لزوما نباید به ازای هر زیر منو یک بخش و مجموعه ایجاد کنید ولی این کار امکان پذیره . در مورد Mod_menu_extended یکم بیشتر توضیح بدید و سوالتونو واضح تر مطرح کنید (در یک پست مجزا)
جواب سوال دوم :
در همین منو ها و زیر منوها من میخوام وقتی product باز میشه و زیر منوهاش نشون داده میشه در صفحه مقابلش یه متن نشون داده بشه
شما برای این کار میتونید ون متنی مقابل اش باید نمایش داده بشه را براحتی در مدیریت مطالب ایجاد کنید .
سپس یک منو مجزا در مدیریت منوها تون ایجاد کنید و تنظیم کنید که در صفحه ای که product باز میشه فقط نمایش داده بشه .
-
-
ممنون از راهنمایی شما . اینجا یه مشکل دیگه هست:
من این کار را انجام دادم یعنی یک Article ساختم و در اون section و category رو انتخاب کردم درست بود ولی مشکلش این بود که برای زیر منو های دیگه که به موازات product بودن دیگه نمیشد این کار را انجام داد. یعنی دیگه برای اونا نمیشه متنی گذاشت ، متن رو میزارم اما نمایش داده نمیشه!
اگر کار دیگه ای باید انجام بدم لطفا بگین کارم بدجوری لنگ مونده
-
-
خوب متن تونو به جای مدیریت مطالب از ماژول html سفارشی استفاده کنید اینجوری تبدیل به ماژول میشه
و شما به هر تعداد که دلتون بخواد میتونید از ماژول در هر صفحه ای استفاده کنید .
-
-
میشه بیشتر توضیح بدین ... آشنایی ندارم
-
-
دوست عزیزی که وقت گذاشتی ممنون از لطفت
بالاخره موفق شدم
چون من توی description نمایشش رو yes نکرده بودم. الان که تغییرش دادم درست شد
-
-
سبلام
لطفاً از ارسال تاپيك ها مشابه جداً خوداري كنيد و براي دريافت پاسخ كمي صبور باشيد
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)