منظورم اینه که در یک مطلب یه فایل فلش بگزاریم مثل عکس که در مطالب هست اینی که شما گذاشتید رو من کلا نفهمیدم چیه.
8.چه طوری باید منوی بالای سایت که شامل مواردی مثل صفحه اصلی ،تماس با ما و ... هست رو ایجاد کنم و در صفحه نمایش بدم؟

منظورم اینه که در یک مطلب یه فایل فلش بگزاریم مثل عکس که در مطالب هست اینی که شما گذاشتید رو من کلا نفهمیدم چیه.
8.چه طوری باید منوی بالای سایت که شامل مواردی مثل صفحه اصلی ،تماس با ما و ... هست رو ایجاد کنم و در صفحه نمایش بدم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
برای قرار دادن فلش در متن، موقع ارسال مطلب، در ادیتور Insert/Edit Embedded Media رو باید بزنید و فایل فلش رو قرار بدید (آیکنی شبیه نوار فیلم داره!)نوشته اصلی توسط sarallahe73 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
--------
برای اطلاعات در مورد منوها لینک زیر رو مطالعه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
--------------
برای آموزش در مورد جوملا 2.5 وارد لینک زیر بشید و آموزش های بخش جوملا 2.5 رو مطالعه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط H@m3d : 06-19-2012 در ساعت 12:54 PM
در قسمت file/url چی بزنم؟ url که فقط مربوط به اینرنته ولی سایت من لوکال هست و میخوام فایل فلش از داخل کامپیوتر اجرا بشه
فرقی نداره. کافیه لینک رو از کامپیوتر آدرس بدیدنوشته اصلی توسط sarallahe73 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منظورم از منوی بلای سایت همینی هست که در عکس مشخص شده
لطفا راهنمایی کنید
همون طور که در بالا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]دادم ، باید منوی خودتون رو بسازید و بعد یکی یکی آیتم ها رو اضافه کنید.نوشته اصلی توسط sarallahe73 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در آخر از قسمت مدیریت ماژول ها، جدید رو انتخاب و گزینه منو رو هم انتخاب کنید
موقعیت منو در قالب رو انتخاب و حالت رو منتشر شده قرار بدید
سلام
برای فایل فلش مراحل زیر رو طی کنید
افزونه ادیتور پیشرفته جوملا رو دانلود کنید و در ادیتور جدید یه فایل فلش رو فراخوانی کنید ! هم از طریق url هست و هم آپلود !
برای منو هم ! منو بسازید و موقعیتش رو طبق عکس تعیین کنید !
موفق باشید
ببینید دوستان اینطوری که شما میگیدمنو این شکلی میشه:
ولی من میخوام گزینه ها در موقعیت منوی اصلی که در قالب قرار داره قرار بگیره یعنی نوار ابی در تصویر زیر که پیش نمایش قالب هست و شامل گزینه های about , ... هست
![]()
سلام
کلاس ماژولش رو بزار _menu ببین درست میشه یا نه
یا ببین کلاس ماژول این منوها (منوهایی که درست نشون داده توی تصویر) چی هست کلاس ماژول منویی که داری تازه می سازی رو برابر همون قرار بده !
موفق باشی
گذاشتم فرقی نکرد!نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میشه بگید چه طوری باید کلاس ماژول رو بفهمم چیه؟(در منوهایی که درست نشون داده توی تصویر)
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)