-
دوست من هاست فضای است مثل هارد شما، که شما اطلاعاتی را که می خواهید روی اینترنت بگذارید باید در هاست ذخیره بشود که دیگران بتوانند آن را مشاهده کنند .بعضی از دوستانی که هاست رایگان استفاده کردند می گویند ممکن است یک شبه زحمات شما به هدر برود یعنی اططلاعات شما پاک شود وبعضی دیگر هم راضی هستند ومی گویند ما بک آپ می گیریم ومشکلی هم نداریم.اگر خواستید هاست رایگان استفاده کنید اینها هستند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و... واگز بخواهید بخرید هم در گوگل سرچ کنید پیدا می کنید و دوست من برای گذاشتن عکس شما می توانید از طریق این آپلود سنتر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و یا آپلود سنترهای دیگر عکس خود را آپلود کنید و روی سومین عکس از سمت چپ کلیک کنید و آدرس عکس را در آن پیست کنید که عکس نمایش داده شود ویرای پیغام به شما پیشنهاد می کنم یک بار دیگر دانشنامه را مرور کنید.
از مدیران و کاربران خبره در خواست دارم اگر در این تاپیک مطلبی اشتباه گفتم تصحیح کنند ممنون.
ویرایش توسط paryl : 06-12-2012 در ساعت 08:12 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از paryl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
06-12-2012 08:09 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
ممنون من مشکل نصب جوملام حل شد ولی الان یک مشکل دیگه دارم وقتی رفتم تو قسمت مدیریت جولا و خواستم یک قالب جدید نصب کنم بعدش این شکلی شد که بالا عکسشو براتون فرستادم.
تازه الان دیگه حتی گزینه ورود به بخش مدیریت هم پاک شده نیست ؟ ( قسمت پائین عکس لطفا ببینید )
شکل سایتمم این شکلی شده ؟
لطفا نگاه کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط abi_designer : 06-12-2012 در ساعت 12:45 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)