سلام
من با ftp تمام فایلهای مامبو رو فرستادم تو فولدر www از سایت ولی حالا که آدرس سایت رو میزنم ازم پسورد می خواد، هم پسورد خود سایت رو امتحان کردم نشد هم پسوردی mysql رو. username رو هم هر چی فکر میکردم دادم با اون پسوردها.
حالا چی کار کنم لطفا؟

سلام
من با ftp تمام فایلهای مامبو رو فرستادم تو فولدر www از سایت ولی حالا که آدرس سایت رو میزنم ازم پسورد می خواد، هم پسورد خود سایت رو امتحان کردم نشد هم پسوردی mysql رو. username رو هم هر چی فکر میکردم دادم با اون پسوردها.
حالا چی کار کنم لطفا؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
پيشنهاد مي كنم اموزش نصب مامبو رو كامل بخون در ضمن اگر فايل رار مامبو رو به زيپ تبديل كني مشكلي براي نصب نداره براي پسورد هم يه سرچ برو هست
به انجمن هاي تخصصي مامبولرن خوش آمديد.
لطفا قبل از هرگونه فعاليت قوانين انجمن رو مطالعه كنيد (در امضاي من لينكش موجود است)
خيلي از مسائل قبلا در انجمن مطرح شده پس جستجو بفرماييد.
آموزش نصب مامبو در قسمت آموزشي سايت موجود است.(لينك در امضاي من موجود است)
موفق باشيد.
توی آموزش نوشته
آدرس فولدری که فایلهای مامبو را درون آن قرار داده اید در نوار آدرس مرورگر خود وارد کنید (به عنوان مثال ما آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را برای این آموزش انتخاب کرده ایم که البته در نصب لوکال بصورت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خواهد بود.)
همانند تصویر زیر شما وارد اولین صفحه نصب مامبو خواهید شد:
ولی من به جای تصویری که گفته فقط یه پنجره میبینم که روی صفحه باز شده و username و passمیخواد، من هم پسورد mysql و سایت رو میدم ولی قبول نمیکنه. توی انجمن هم جستجو کردم ولی به نتیجه نرسیدم چون اصلا CPanel سایت من یه جور دیگه است. از persianhostگرفتم. حالا اینکه من خیلی خنگم و نمیتونم از اطلاعات انجمن سر در بیارم یا اینکه شما مشکل منو متوجه نشدید، نمیدونم
بعلاوه اینکه من تمام قوانین سایت رو خوندم و سعی کردم رعایت کنم ولی برخورد شما اصلا خوب نبود.
1- لطفا یک عکس بگیرید بزارید اینجا تا ببینیم منظورتون از پنجره و بقیه مسائل چیه! چون خیلی گنگ نوشتید!
2- شما خنگ نیستید! در زمینه فوق تازه کار و بی تجربه هستیدهیچ وقت اعتماد به نفستون رو از دست ندید
3- مدیر عزیز جناب نوری به هیچ وجه به شما توهین نکردند که شما میگید خوب نبوده، ایشون فقط شما رو کاملا محترمانه و دوستانه راهنمایی کردند![]()
دوست عزيز !
همونطور كه دوست عزيزم محمد گفت من به هيچ وجه قصد توهين و يا چيز ديگه اي رو شما نداشتم و ندارم ( چه شما چه بقيه يوزرهاي سايت)
متاسفانه اكثر يوزرهاي انجمن هاي ايراني و حتي خارجي بدون توجه به قوانين آنها به عضويت اونها در ميان و اين در آينده بروز مشكل ميكنه به همين دليل ما به هم بنا به اين ضرب المثل : تر و خشك با هم ميسوزن ) به تمام دوستاني كه در انجمن عضو ميشن و پست اولشون رو ميزنن اين نكات رو گوشزد ميكنيم كه در آينده دچار سوءتفاهم و مشكل نشن.
به هر حال اگه اين صحبت من براي شما سوءتفاهمي ايجاد كرده من ازتون عذرخواهي ميكنم.
موفق باشيد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)