-
هدر swf
سلام دوستان عزیز خسته نباشید
در مورد قرار دادن یک فایل فلش برای هدر سایت سوالات و پاسخهای پراکنده یی در انجمن بود اما من دقیقا متوجه اون توضیحات برای انجام این کار نشدم آیا برای قرار دادن یک فلش بعنوان هدر سایت باید این کد رو در قسمت هدر سی اس اس قرار داد و ادرس فلش آپلود شده رو در اون درج کرد ؟ یا باید از کامپوننت خاصی استفاده کرد ؟
کد:
object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] width="468" height="60">
<param name="movie" value="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
<param name="quality" value="high">
<embed src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] quality="high" pluginspage="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] type="application/x-shockwave-flash" width="468" height="60"></embed>
</object>
از راهنماییتون متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-29-2007 06:37 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : هدر swf
سلام طباطبايي جان
خوبي؟ عزاداريا قبول
آقا من اگر خودم باشم، فايل فلش رو تو index قالب جاي هدر جاگذاري مي كنم
تو dreamweaver اگر نگاه كني، ميتوني فايل فلش رو قرار بدي، و اون خودش كد هارو برات ميگذاره، و دردسر اضافي نداره(انشاالله)
يا علي
-
-
سلام بزرگوار ممنون از لطفت ان شا الله از شما هم قبول باشه
راستش من الان دریمو یور در دسترس ندارم راه دیگه یی وجود داره که بتونم این کار رو انجام بدم ؟ فایل مورد نظر رو با سویش ساختم !!!
متشکر از راهنماییت
-
-
چندین بار تو انجمن نحوه قرار دادن فایل فلش توی قالب به همراه کدش گذاشته شده!
SEARCH کنید پیدا میشه!!!
-
-
سلام دوسان خسته نباشید
با سرچ تو انجمن دو تا کد پیدا کردم که برای قرار دادن فایل فلش استفاده میشه اما هیچکدوم جواب نداد البته احتمالا من دقیقا نمیدونم باید چی کار کنم نحوه ی کار من مطابق چیزی که از تایپیکهای مختلف در این زمینه یادگرفتم اینه که کد مربوطه رو در موقعیت هدر در سی اس اس قرار میدم و آدرس فایل فلش آپلود شده رو در قسمتی که به همین منظور در کد قرار گرفته میذارم اما سایت بدون فایل فلش بالا میاد . کد دوم هم این هست
کد:
<p>
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000" id="obj1" codebase="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] border="0" width="160" height="160">
<param name="movie" value="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
<param name="quality" value="High">
<embed src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] pluginspage="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] type="application/x-shockwave-flash" name="obj1" width="160" height="160"></object>
</p>
لطفا راهنمایی کنید
متشکرم
-
-
اصلا ربطی به CSS نداره!!!!
شما این کد رو بجای آدرس عکس لود شده بزارید!!
سوال؟
آیا شما سایز "طول و عرض" + لینکها رو تصحیح کردید؟
-
-
خب عکس فعلی که گیف هست مگه در قسمت تمپلیت و قالب مربوطه نیست و آدرس اون در سی اس اس قرار داره ؟
اندازه فلش جایگزین دقیقا همون ابعاد عکس گیف قبلی هست
-
-
با گرفتن یه Page Source میتونید متوجه بشید عکس رو از کجا و از چه فایلی لود میکنه
-
-
محمد جان لطفا واضحتر توضیح بدید من سورس رو هم گرفتم اما نتونستم اون مسیر رو پیدا کنم !
و پس از پیدا کردن آدرس به چه نحوی باید کد فلش رو بجای اون قرار بدم ؟ ( یعنی در کدوم قسمت ؟ )
و سوم اینکه آیا باید آدرس فایل فلش آپلود شده رو در کد قرار بدم بعد جایگزین کنم ؟
ممنون از لطفت و اینکه وقت میذارید
-
-
1- شما ببینید عکس رو از کجا و کدوم فایل فراخوانی میکنه مثلا از خط شماره 30 index.php
پس این کد باید جای اون باشه
2- شما باید بعد از آپلود فلش تو سرور اونجایی که تو کد نوشته yourdomain.com رو به لینک خوتون تغییر بدید!!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)