سلام دوسان خسته نباشید
با سرچ تو انجمن دو تا کد پیدا کردم که برای قرار دادن فایل فلش استفاده میشه اما هیچکدوم جواب نداد البته احتمالا من دقیقا نمیدونم باید چی کار کنم نحوه ی کار من مطابق چیزی که از تایپیکهای مختلف در این زمینه یادگرفتم اینه که کد مربوطه رو در موقعیت هدر در سی اس اس قرار میدم و آدرس فایل فلش آپلود شده رو در قسمتی که به همین منظور در کد قرار گرفته میذارم اما سایت بدون فایل فلش بالا میاد . کد دوم هم این هست
لطفا راهنمایی کنیدکد:<p> <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000" id="obj1" codebase="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] border="0" width="160" height="160"> <param name="movie" value="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] <param name="quality" value="High"> <embed src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] pluginspage="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] type="application/x-shockwave-flash" name="obj1" width="160" height="160"></object> </p>
متشکرم

علاقه مندی ها (Bookmarks)