سلام وقت به خیر
من مطالبی که وارد میکنم توی Firefox و google chrome نشون میده اما تو IE نشون نمیده! من تمام ویرایش ها را با firefox انجام میدم.
please help me

سلام وقت به خیر
من مطالبی که وارد میکنم توی Firefox و google chrome نشون میده اما تو IE نشون نمیده! من تمام ویرایش ها را با firefox انجام میدم.
please help me
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز سلام
چگونه این مشکل پیش آمده است؟
با قالب پیش فرض هم این مورد را تست نمایید.
یا حق.
اگه میدونستم که خوب بود. با قالب پیش فرض هم همینطوره! من اولش از IE استفاده میکردم تمام کارهایی که اون موقع انجام دادم هست بقیه اونهایی که با FireFox اتجام دادم رو توی IE نشون نمیده ولی FF نشون میده
لطفا آدرس سایت را ذکر کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز من الان مطالب شما را با ie دیدم
مشکل خاصی نبود؟
چطور ممکنه؟ من با IE9 نمیتونم ببینم. با چندتا سیستم هم تست کردم! شما زیر منوی product رو باز کنین باید کلی مطلب توش باشه. با firefox هم تست کردین؟
سلام
مقاله زیر را مطالعه بفرمایید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام با این موضوع حل نشد! من دستورات رو یه بار توی html و یه بار توی css\template کپی کردم نشد. به نظر از compatibility view نیست! من وقتی compatibility view را میزنم درست نمیشه.
چه کار کنم؟
سلام
از پلاگين هاي كمپرسور استفاده كرديد مثل gzip؟
افزونه اي خاص نصب كرديد كه باعث اين مشكل شده باشه؟
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)