سلام.خسته نباشید.چطوری میشه لوگوی بالا و پایین قالب رو عوض کرد؟

سلام.خسته نباشید.چطوری میشه لوگوی بالا و پایین قالب رو عوض کرد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
قالبتون باید یه پوشه image داشته باشه ، از اوجا میتونید فایلی به اسم logo.png یا header .png رو پیدا کنید و با تصویر مورد نظرتون تعویض کنید . البته با همون نام و پسوند .
در صورتی که بخواهید تغییری روی اندازه یا ... بدید فایل template.css رو باز کنید و کلمه ی logo رو سرچ کند .
ممنونم از راهنمایی شما ولی این فایل ها تو پوشه ای که گفته بودید نبودند!!!!!
اگه روی لوکال کار میکنید این مسیر رو برید :نوشته اصلی توسط salamashk [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
\htdocs\pusheye joomlatoon\templates\ghalebetoon\images
واسه تغییر فایل template.css هم مسیر زیر :
\htdocs\pusheye joomlatoon\templates\ghalebetoon\css\template.css
سلام
از چه قالبی استفاده میکنید ؟
آدرس سایتتون رو ترجیحاً اینجا قرار دهید تا بهتر بتونیم بررسی کنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلامی دوباره از قالب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده می کنم جوملا 2.5 رو تو لوکال هاست نصب کردم البته روی هستن نصب کردم ولی سایت رو فعلا بستم می خوام اول تو لوکال هاست امتحان کنم بعد برم سراغ سایت ممنون میشم کمکم کنید.
با تشکر
سلامی دوباره از قالب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده می کنم جوملا 2.5 رو تو لوکال هاست نصب کردم البته روی هاست هم نصب کردم ولی سایت رو فعلا بستم می خوام اول تو لوکال هاست امتحان کنم بعد برم سراغ سایت ممنون میشم کمکم کنید.
با تشکر
دوست عزیز این مسیر رو نگاه کنید لطفا
templates/yougrids/images/metal/logo.png
پیدا کردم دوست عزیز خوب الان چیکار کنم؟
با لوگوی دلخواهتون تعویض کنید . با همین نام و پسوند باشه لوگوی شما .نوشته اصلی توسط salamashk [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)