-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
اينمشكل به خاطر utf8 نبودن ديتابيس شماست
مواردي كه به اين شكل دراومدن رو نميشه ويرايش كرد و به حالت قبل برگردوند ولي مي تونيد اطلاعاتي كه جديد گذاشته ميشه رو تغيير بديد
موفق باشيد
"اينمشكل به خاطر utf8 نبودن ديتابيس شماست" دیتابیس ایجادی دیگه مشکلی ندارن فقط دیتابیس انتقالی مشکل داره!
"مواردي كه به اين شكل دراومدن رو نميشه ويرايش كرد و به حالت قبل برگردوند ولي مي تونيد اطلاعاتي كه جديد گذاشته ميشه رو تغيير بديد" اگه منظورتون رو فهمیده باشم- کلمات جدیدی که وارد میکنم هم ؟؟؟؟؟ هست.
حالا من میتونم کار رو از سر بگیم رو هاست اما یه پست هم اینجا بزارید دل ما رو شاد کردین
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب الان دوباره با همین مشکل مواجه شدم. این دفعه از سروری به سرور دیگه منتقل کردم، بازم همون بلا سرم اومد.
با برسی های انجام شده مشکل قطعا جوملا هست. از جوملا بسته نصبی نسخه ارجینال استفاده میکنم. برای مثال یه ماژول ایجاد میکنم عنوان رو فارسی وارد میکنم یا حالا مطلب درون ماژول رو فارسی وارد میکنم با سیو کردن ماژول به ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تغییر داده میشه.!؟
این آموزش رو دوباره انجام ندادم چون فکر کردم نیازی نیست و مورد مشابه قبل هست.
ویرایش توسط safajuy : 07-02-2012 در ساعت 01:23 PM
دلیل: ادغام 4 پست!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-02-2012 01:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)