-
روش نصب صحیح قالب بر روی جوملا 2.5
سلامی دوباره، خسته نباشید
من وقتی یک قالب نصب کردم، در صفحه مدیریت و خود صفحه سایت نوشته هایی میاد که من دقیقا نمی دونم برای چه چیزی ؟
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\abi\plugins\system\jat3\jat3.php on line 41
Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with that of JRegistry::loadSetupFile() in C:\xampp\htdocs\abi\libraries\joomla\html\paramete r.php on line 512
Strict Standards: Non-static method T3Common::get_active_template() should not be called statically in C:\xampp\htdocs\abi\plugins\system\jat3\jat3\core\ define.php on line 16
Strict Standards: Non-static method T3Common::detect() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\xampp\htdocs\abi\plugins\system\jat3\jat3.php on line 200
Strict Standards: Non-static method T3Path:
ath() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\xampp\htdocs\abi\plugins\system\jat3\jat3\core\ common.php on line 52
Strict Standards: Non-static method T3Common::detect() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\xampp\htdocs\abi\plugins\system\jat3\jat3.php on line 85
Strict Standards: Non-static method T3Path:
ath() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\xampp\htdocs\abi\plugins\system\jat3\jat3\core\ common.php on line 52
لطفا راهنمائیم کنید به چه صورتی قالب رو نصب کنم و اعمال کنم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-11-2012 10:57 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزيز اين قالب ها پلاگين فريم ورك مخصوص خود را دارند
ايا پلاگين مزبور را نصب و فعال نموديد ؟
-
-
خیر نصب نکردم، می تونم ازتون بپرسم از کجا باید قالب و پلاگین و کامپونت بگیرم ؟
-
-
دوست عزیز سلام
قالب شما تجاری میباشد
برای رفع مشکل خود به سایت سازنده مراجعه نمایید.
در سایت مربوطه نیز میتوانید پلاگین مربوطه را دانلود نمایید.
سایت سازنده:
joomlart.com
**
24) پشتیبانی از الحاقات، قالب ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
یا حق.
-
-
متوجه نشدم تجاری ؟ مگه مدل های مختلفی هست ؟
من این سایت تو جوملا 2.5 درست کردم مشکلش فقط پلاگین ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
دوست عزیز قالب شما مربوط به joomlart.com میباشد
و قالب های این سایت بجز چند مورد تجاری هستند و همانطور که در بالا اعلام کردم از پشتیبانی الحاقات تجاری معذوریم.
در ضمن شما را راهنمایی کردم برای نصب قالب های این شرکت باید پلاگین مربوطه jat3 را نصب نمایید.
که از سایت مربوطه میتوانید دانلود نمایید.
یا حق.
-
-
آقا محمد چرا سریع ناراحت میشی، من بخدا آماتور هستم و نمی دونم اصلا واسه چی تجاری شده ؟ من خواستم واسه خودم یک سایت داشته باشم، همین
حالا دیگه کاریش نمیشه کرد که شخصی بشه ؟
من اصلا نمی دونم کجا رفتم که این تجاری شده ؟
بعدشم اینکه من خواستم با جولا 2.5 سایتمو طراحی کنم و بسازم، joomlart دیگه چیه ؟
ویرایش توسط abi_designer : 06-12-2012 در ساعت 12:37 PM
-
-
دوست عزیز من ناراحت نمیشوم
انجمن جوملا فارسی قوانینی دارد و باید بر اساس آن قوانین کاربران آن رفتار کنند.
**
24) پشتیبانی از الحاقات، قالب ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
لطفا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را یکبار مطالعه بفرمایید.
من اصلا نمی دونم کجا رفتم که این تجاری شده ؟
خوب بنده شما را راهنمایی کردم که قالب مربوطه تجاری میباشد و ...
در ضمن مطمئنا شما این قالب را خریداری نکرده اید و بصورت نال استفاده کرده اید و استفاده از افزونه های نال از نظر امنیتی به هیچ عنوان مطمئن نیستند.
در هر صورت به شما پیشنهاد میکنم برای رفع این مشکل از قالب دیگری برای سایت خود استفاده نمایید.
و در صورتی هم مشکلی داشتید در انجمن مطرح نمایید و من و تمامی دوستانم اینجا هستیم تا پاسخ گوی مشکلات شما باشیم البته بر اساس قوانین سایت.
با سپاس.
یا حق.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون تشکر، متوجه شدم.
پس من کلا اشتباهی این قالب رو نصب کردم.
یک سوال دیگه من الان وقتی می خوام یک قالب دیگه نصب کنم نمیشه چرا ؟
اگر روش خاصی داره لطف کنید بهم بگید.
بازم ممنون
-
-
سلام
لطفا خطای مربوطه را اعلام نمایید.
یا حق.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)