-
درگاه پاسارگاد
با سلام
به تازگی قصد ایجاد فروشگاه در سایتم دارم و از بانک پاسارگاد درگاه الکترونیکی درخواست کردم
و پس از گرفتن کد terminal و merchant به من گفتند برای ایجاد اتصال با در گاه باید sample code که بهت دادیم رو استفاده کنیم
لطف کنید تو یک آموزش بهم بگید چطوری این کد رو و سایت بذارم
و درضمن باید بگم من از افزونه ها چیزی نمیدونم ! ساده کمکم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-13-2012 11:38 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
یعنی برای فروش اینترنتی و پرداخت آن لاین بعد از دریافت کد باید افزونه ای تهیه کرد که به اون درگاه وصل بشه؟
خوب افزونه ها کجا هستن؟ تو سایت جولا برای خرید هست؟
-
-

نوشته اصلی توسط
karbala
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
یعنی برای فروش اینترنتی و پرداخت آن لاین بعد از دریافت کد باید افزونه ای تهیه کرد که به اون درگاه وصل بشه؟
خوب افزونه ها کجا هستن؟ تو سایت جولا برای خرید هست؟
دوست عزیز قوانین انجمن را مطالعه فرماید و سوال جدید را در تایپیک جدید مطرح کنید .
معمولا تعدادی از سیستم های پرداخت انلاین برای سیستم های مختلف افزونه هایی به صورت رایگان منشتر کرده اند . به طور مثال زرین پال و پرداخت امن پاسارگاد سیستمی برای جوملا اماده کرده است .
اگر سیستمی مد نظر شماست و افزونه اش موجود نیست به می توانید به مدیریت انجمن اطلاع دهید یا به صورت اختصاصی برای شما نوشته شود .
در ضمن به لینک امضا دوست خوبم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم توجه کنید . چنین سیستمی را اماده کرده اند .
موفق باشید .
-
-
سلام
اتصال به بانك براي هر افزونه اي جداست.
افزونه: به پكيجي گفته ميشه شامل فايل هاي php,xml و ... كهروي جوملا نصب ميشه و امكانات اون رو افزايش ميده
براي اين كار افزونه اي طراحي شده كه البته تجاريه و بايد خريداري بشه
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)