-
تنظیمات ماژول
سلام خسته نباشید دوستان عزیز من برای منوی جدید یک ماژول درست میکنم و می خوام این ماژول تو سمت راست نمایش داده باشه از قسمت موقعیت سمت راست رو انتخاب می کنم ولی مازول تو سایت در سمت چپ نشان داده میشه هر کاری می کنم درست نمیشه در تمام قالب ها به این صورت است من از جوملا 2.5 استفاده میکنم.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-13-2012 10:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزیز شما اول [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو در آدرس بار بنویسید ،نام موقعیت رو انتخاب کنید . شاید right و left نباشه
-
-
میشه منظورتونو واضح تر بگین من نفهمیدم.
-
-
دوستای عزیز اگه زحمتی نیست به سوال من جواب بدید
با تشکر
-
-
ما همچنان در انتظار پاسخ سوالمون هستیم لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
-
-

نوشته اصلی توسط
salamashk
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ما همچنان در انتظار پاسخ سوالمون هستیم لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
اگر انتهای url تون tp=2? را قرار دهید کلیه position های موجود در سایت به شما نمایش خواهد داد .
بنابراین شما با دانستن اسم پوزیشنی که در سمت راست قرار دارد میتوانید ماژول مورد نظر را در سمت راست فعال کنید .
-
-
سلام
خسته نباشین من نتونستم ماژولی که منو رو سمت راست قرار بده پیدا کنم کاری رو که شما گفتید انجام دادم ولی نشد البته ماژول هست که منو رو سمت راست قرار میده ولی اون موقع دیگه نمیشه کنارش مطلب گذاشت وقتی مطلب رو میذاری میاد زیر منو.
الان وقتی جوملا 2.5 رو نصب می کنید تو قالب یک دونه ماژول هست واسه ورود کاربران که سمت چپ قرار داره ولی تو تنظیمات موقعیتش سمت راست هستش و میشه کتار این مازول مطلب گذاشت من یک همچنین ماژولی می خوام
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)