سلام
من میخوام ا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]رو فارسی کنم کسی هست که به من کمک کنه؟

سلام
من میخوام ا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]رو فارسی کنم کسی هست که به من کمک کنه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
لطفا مقاله : آموزش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه بفرماییدنوشته اصلی توسط sozdar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای ویرایش float ، فقط باید float:left رو تغییر بدیم به float:right ........و float:right نیاز به تغییر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟////
سلام
اين مورد روي همه چيز صدق نمي كنه!
بعضي مواردي كه left هستند بايد به right تبديل بشه و بلعكس
چون قالب ها شبيه به هم نيستند و باهم فرق دارند
موفق باشيد
یه سر برین تو این سایت[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
1- اون قسمت واسه search چطور حذف میشه (اگه ممکنه کدشو بدین)
2- فونت (اندازه) موضوع مطلب چطور تغییر میکنه (بازم اگه میشه کدشو بدین)
3- ببینین دیگه این قالب کجاش مشکل داره کمکم کنین
ببخشید دیگه![]()
توي قالبتون هستش. به :1- اون قسمت واسه search چطور حذف میشه (اگه ممکنه کدشو بدین)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بريد و مقدار بك گراند رو پاك كنيد و اين مقدار ور جايگزين كنيد:
کد:background: transparent repeat-x scroll 0px 0px;به :2- فونت (اندازه) موضوع مطلب چطور تغییر میکنه (بازم اگه میشه کدشو بدین)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بريد و مقدار
رو پيداكنيد و به دلخواه تغييرش بديدکد:.items-row .item h2 a, .items-row .item h1 a, .items-row .item h1, .items-row .item h2
شما اشكالات رو بگيد تابررسي كنيم3- ببینین دیگه این قالب کجاش مشکل داره کمکم کنین
موفق باشيد
داداش کدش کدوم قسمت قرار داره (خط چند قرار داره )
با استفاده از کلیدهای Ctrl + F براحتی میتونید جستجو کنید و پیداشون کنید .نوشته اصلی توسط sozdar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همه کدهایی که به نام مثلاbackground پیدا میشه رو باید تغییر بدم؟
خیر . شما فقط باید background تگی که تمایل دارید را تغییر بدید .نوشته اصلی توسط sozdar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر تمام Background ها به یک شکل تغییر بدید سایت تون بهم میریزه .
علاقه مندی ها (Bookmarks)