دوست عزیز شلام
منظور شما از " هیچ اتفاقی نمی افته " چیست؟من وقتی quick start را انتخاب میکنم تا نصب کنم هیچ اتفاقی نمی افته
از چه سرور مجازی استفاده می کنید؟
ورژن apache , php , mysql را ذکر نمایید.
ورژن جوملا را هم ذکر نمایید.
یا حق.

دوست عزیز شلام
منظور شما از " هیچ اتفاقی نمی افته " چیست؟من وقتی quick start را انتخاب میکنم تا نصب کنم هیچ اتفاقی نمی افته
از چه سرور مجازی استفاده می کنید؟
ورژن apache , php , mysql را ذکر نمایید.
ورژن جوملا را هم ذکر نمایید.
یا حق.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
یعنی اینکه وقتی فایل را انتخاب میکنم و بروی گزینه نصب کلیک میکنم پیغامی مبنی بر اینکه غالب نصب گردید نمیدهد و فقط صفحه یکبار دیگر لود میشود همین.
بنده از XAMPP Control Panel ورژن xampp-win32-1.7.7-VC9-installer استفاده میکنم.
برنامه های apache , php , mysql را دیگر نصب نکردم و فقط اقدام به نصب XAMPP Control Panel کرده ام.
ورژن جوملا هم 2.5.4 می باشد.
توجه بفرمایید که بسته quick start مثل یک قالب نصب نمیشود بلکه مثل یک بسته نصبی جوملا نصب میشه و شما در فرآیند نصب باید اطلاعات نمونه را نصب کنید .نوشته اصلی توسط ma_softnet [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
متاسفانه اطلاعات من کمه لطفا دقیق تر توضیح بدهید یعنی چی که در فرآیند نصب باید اطلاعات نمونه را نصب کنید؟نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلامنوشته اصلی توسط ma_softnet [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با كسب اجازه از استاد عزيزم shmata
دوست عزيز يعني در مراحل نصب جوملا2.5، در آن قسمتي كه يوزر وپسورد رو ميخواهيد وارد كنيد(در قسمت پائينش) همانطوري كه جناب shmata فرمودنند اطلاعات نمونه را انتخاب نمائيد( برخلاف جوملا1.5 در جوملا2.5 تا اينكارو نكنيد قالب بدرستي فعال نخواهدشد!)
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)