-
ماژول مگا منو و سطح دسترسي مطالب براي اعضا
سلام دوستان.
من چندتا سوال دارم که اگه ممکن هست و کسیاطلاع داره، بهشون پاسخ بده ممنون میشم:
1- سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] از منویی که استفاده کرده است، آیا مشابه آن در افزونه های منوی جوملا وجود دارد؟
2- من در خود وب سایت، برای کاربرانی که با نام کاربری LogIn می کنند این امکانو گذاشتم که یک مطلب جدیدی در یک مجموعه خاصی درست کنند، اما وقتی روی منوی مربوطه کلیک می کنند، این صفحه ایجاد مطلب باز نمیشه، در صوریکه این مورد را برای کاربر ویژه تعریف کردم و با کاربر ویژه هم وارد شدم.
3- آیا برای فروشگاه ویرتومارت افزونه ای وجود دارد که کاربر پس از ورود در وب سایت به صورت فهرست وار مطالب یا مشخصات کالا ها را تغییر دهد؟
4- چطور می توان برای محصولات یک بارکد درست کرد و به هر محصول اختصاص داد؟
فعلا به این سوالات پاسخ بدین تا بعدیا رو بپرسم....
ویرایش توسط safajuy : 06-15-2012 در ساعت 07:01 AM
دلیل: عنوان تاپيك اصلاح شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-14-2012 08:25 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
ورودتون رو به جمع جوملافارسي تبريك ميگم
لطفاً براي هر سؤال يك تاپيك جداگانه باز كنيد و از پرسيدن چند سؤال غير مرتبط با موضوع خودداري كنيد.(زين پس
)
1- سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] از منویی که استفاده کرده است، آیا مشابه آن در افزونه های منوی جوملا وجود دارد؟
بله. به اين گونه از منوها مگامنو ميگن. براي مگا منو يا بايد قالبتون از اين قابليت پشتيباني كنه يا اينكه از ماژولهايي مثل نمونه ي زيراستفاده كنيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2- من در خود وب سایت، برای کاربرانی که با نام کاربری LogIn می کنند این امکانو گذاشتم که یک مطلب جدیدی در یک مجموعه خاصی درست کنند، اما وقتی روی منوی مربوطه کلیک می کنند، این صفحه ایجاد مطلب باز نمیشه، در صوریکه این مورد را برای کاربر ویژه تعریف کردم و با کاربر ویژه هم وارد شدم.
به مديريت مطالب بريد و از گزينه ي انتخابها، تب سطح دسترسي رو انتخاب كنيد و كاربران عادي رو براي نوشتن و ويرايش مطالب فعال كنيد.
دو سؤال ديگه سما رو در تاپيك جداگانه پاسخ ميدم
در ضمن از عنوان مناسب براي تاپيك هاتون استفاده كنيد
موفق باشيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)