-
عقب بودن 4:30 ساعته زمان جوملا 2.5 فارسی
با سلام
طبق بررسی هایی که انجام دادم ساعت جوملا برروی زبان فارسی و منطقه زمانی سرور تهران 4:30 دقیقه عقب تر از ساعت روز می باشد.
این مشکل هم در لوکال و هم روی سرور وجود دارد. در حالت انگلیسی این اختلاف زمانی مشاهده نمی شود.
قابل ذکر است که موقعیکه منطقه زمانی سرور را روی هر شهری در حالت فارسی قرار دادیم باز زمان هیچ تغییری نکرد و همان اختلاف 4:30 موجود بود.
برای مشاهده اختلاف زمان مطرح شده هنگام درج مطلب روی تقویم انتشار کلیک و تاریخ امروز را انتخاب کنید تا تاریخ و ساعت را مشاهده کنید. لطفا اساتید محترم جهت رفع این مشکل هرچه سریعتر اقدام نمایند.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از mgh494 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
04-18-2012 04:59 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
ساعت سيستم شما درست تنظيم شده؟
تاريخ جوملا روي تهران تنظيم شده؟
موفق باشيد
-
-
ساعت جوملاي من هم حدودا همينقدر اختلاف داره (روي هاست)
البته اين مشكل نسبي است
مثلا :
زمان ورود و خروج مديران و كاربران دقيق نمايش داده ميشه
اما زمان ايجاد و ويرايش مطالب حدود 4 ساعت اختلاف داره
من الان (ساعت 10:08 ) مطلبي رو ويرايش كردم
ولي اين زمان نمايش داده ميشه :
14:36:01
با تشكر
ویرایش توسط poonoodi : 04-18-2012 در ساعت 05:40 AM
-
کاربر مقابل از poonoodi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ساعت سيستم شما درست تنظيم شده؟
تاريخ جوملا روي تهران تنظيم شده؟
موفق باشيد
-------------------------------
ساعت سیستم کاملا درسته. منطقه زمانی سرور در حالت فارسی در جوملا 2.5 روی هر شهری باشه هیچ تفاوتی با تهران نداره و همون اختلاف موجوده. این رو خودتون هم می تونید چک کنید.
در هرصورت این یک ایراد فنی بسیار ظریفه که روی عملکرد بعضی کامپوننت ها در محاسبه اتمام روز مانند alphauserpoint بشدت تاثیر گذاره بطوریکه برای مثال ساعت 1 شب که تاریخ یک روز تغییر پیدا کرده در کامپوننت بدلیل عقب بودن 4:30 ساعته جوملا همچنان تاریخ روز گذشته لحاظ میشه.
-
-
سلام
ساعت محلي سرور شما درست تنظيم شده؟
مي تونيد توي لوكال تست كنيد اين مورد رو
شما يك جوملاي 2.5 نصب كنيد
بعد ساعت سيستم خودتون يا تاريخش رو برگدونيد به عقب(منظوربه يكسال قبل ترهستش)
به مطالبتون بريد و ببينيد كه مطالبتون به شكل معلق در اومده!
اين يعني اينكه ساعت محلي سرور هم يك دخالتي توي ساعت و تاريخ داره
موفق باشيد
-
-
سلام
در قدم اول باید بگم که میدونم منطقه زمانی سرور در تنظیمات باید روی تهران باشه !
اما کاری رو که گفتید مو به مو انجام دادم. هیچ اتفاقی رخ نداد و هیچ یک از مطالب معلق نشدند.
با وجودیکه در کاربری سایت تاریخ و ساعت مطالب درست درج میشه اما همون طور که گفتم ساعت جوملا 2.5 فارسی مشکل داره و این رو با هر روشی تست کردم. برای مشاهده کافی هست که هنگام درج مطلب روی تقویم کلیک و بر روی "امروز" در بالای تقویم کلیک کنید تا ببینید در تاریخ و ساعت ظاهر شده چه اختلاف ساعتی با ساعت رسمی وجود داره. نسخه انگلیسی 2.5 این اختلاف زمانی رو نداره! در نسخه 1.5 فارسی هم وجود نداره.
به نظرم اسکریپت تاریخ 2.5 فارسی مشکل داره.
در هرصورت می خواستم این مشکل رو به تیم جوملا فارسی انتقال بدم و امیدوارم که منظورم رو متوجه شده باشید و تونسته باشم به عنوان یک کاربر جوملا وظیفه خودم رو در راستای ارتقاء نسخه فارسی انجام بدم.
با سپاس
-
-
سلام
من هم همین مشکل رو دارم. اگر راه حلی براش پیدا شده بفرمائید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)