سلام، میشه از جوملا بجای whmcs استفاده کرد؟ فرقش چیه؟
سایت نمونه ****

سلام، میشه از جوملا بجای whmcs استفاده کرد؟ فرقش چیه؟
سایت نمونه ****
ویرایش توسط safajuy : 06-15-2012 در ساعت 11:56 AM دلیل: حذف لينك
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
کاربرد جوملا چیز دیگه ای هست و whmcs هم کاربرد دیگه ای داره!
شما می تونید از جوملا برای سایت استفاده کنید و به پلن های هاست در whmcs لینک بدید.
سایت نمونه هم همین کار رو کرده!
یک نمونه دیگه هم من به شما معرفی میکنم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مامبو سرور فرق داره، در این سایت یصورت خاص مراحل سفارش در خود جوملا انجام میشه! دیگه والا فکر میکنم whmcs فقط وظیفه ارسال ایمیل خودکار رو انجام میده! در واقع بر استدلال من دیگه نیازی به whmcs نیست.نوشته اصلی توسط torghoundy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
الان یکی از دوستان گفتن شاید ایشون از افزونه های مدیریتی هاست جوملا استفاده کردن. مثل *************
ویرایش توسط safajuy : 06-15-2012 در ساعت 11:57 AM دلیل: حذف لينك
آیا راهی هست که بشه با جوملا چنین کاری انجام داد؟
منظورم ماژول های رایگانه
آقای سفاجو نظز خودتو توی تاپیک بگو، اینکه بدون نظر پست رو ویرایش میکید توهین هست. حداقل شما بگو من موافق نیستم. حالا چرا لینک ها رو حذف کردین! خوب نیاز به نمونه سایت بود تبلیغات نبود که! اون یکی لینک هم از جومینا بود. عجب سایت مزخرفی هستش جومینا نه گفته این کاپوننت برای جوملا چند هست نه اسمش چیه!
سلام
لطفاً پست خودتون رو در جاي مناسب بزنيد و نسخه ي جوملاي خودتون رو تعيين كنيد.
همچنين قوانين رو بخونيد و به جاي ديگه لينك نديد
whmcs علاوه بر تيكت و ايميل رساني بطورخودكار بسته هاي هاستينگ رو جدا مي كنه و اين روهر سيستمي نمي تونه انجام بده
اين افزونه ها براي اين كار هستند
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن صفاجوي نه سفاجو!
موفق باشيد
با سلام
دوست عزیز لطفا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را یکبار با دقت مطالعه بفرمایید.اینکه بدون نظر پست رو ویرایش میکید توهین هست. حداقل شما بگو من موافق نیستم. حالا چرا لینک ها رو حذف کردین!
شما موارد زیر را نقض کرده اید.
**
17) ارجاع دادن کاربران به سایر انجمن ها ، وبلاگ ها و دیگر سایت ها برای جواب دادن به سوالات آنها بر خلاف قوانین می باشد.
18) هرگونه بحثی که موجب انحراف تاپیک ها از مسیر اصلی خود بشود، ممنوع است. تشخیص این موضوع با مدیران خواهد بود.
کاربران نیز موظف هستند از تاپیک های ارسال شده خود مراقبت کنند و از منحرف شدن آن جلوگیری کنند. در صورتی که کاربری باعث انحراف تاپیک های ارسالی شما شد می توانید لینک تاپیک را برای یکی از مدیران ارسال نمایید تا بررسی شود.
21) چنانچه تاپیک و یا پیغامی از کاربران توسط مدیری در انجمن حذف و یا ویرایش شد درصورت نیاز به هرگونه توضیح، برای مدیر مربوطه یک پیغام خصوصی ارسال کرده تا مدیر توضیحات لازم را ارائه دهد. در صورت مطرح کردن سوال در این رابطه و یا جویا شدن علت موضوع در انجمن های عمومی ، ارسال و یا تاپیک زائد حذف شده و شما نیز جواب سوال خود را دریافت نخواهید کرد.
کاربر گرامی؛
با خواندن این قوانین شما مسئولیت رفتار و ارسال های خود را در سایت به عهده خواهید گرفت.
نقض این قوانین بسته به نوع تخلف ممکن است موجب حذف ارسال، هشدار به کاربر یا قطع دسترسی کاربر بطور کامل شود.
امیدواریم هنگام استفاده از این انجمن لحظات خوشی داشته باشید.
تیم مامبولرن
لطفا در ادامه بحث تاپیک را به حاشیه نبرید.
همانطور که دوست خوبم اشاره کرد
کاربرد جوملا چیز دیگه ای هست و whmcs هم کاربرد دیگه ای داره!دوست عزیز مامبو سرور هم از whmcs استفاده کرده است.مامبو سرور فرق داره، در این سایت یصورت خاص مراحل سفارش در خود جوملا انجام میشه!
فکر کنم شما هنوز با whmcs بطور کامل کار نکرده ایددیگه والا فکر میکنم whmcs فقط وظیفه ارسال ایمیل خودکار رو انجام میده!
امکانات whmcs فراتر از آنچه شما فکر میکنید میباشد.
برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه بفرمایید.
با توجه به امکاناتی که برای whmcs وجود دارد فکر نمی کنم.سلام، میشه از جوملا بجای whmcs استفاده کرد؟ فرقش چیه؟
موفق و پیروز باشید.
یا حق.
ویرایش توسط محمد محسنی : 06-17-2012 در ساعت 06:08 AM
سلام دوست عزیز
اینجا رو یه نگاه بنداز
کد:http://extensions.joomla.org/search?q=whmcs
سلام
بهترین کار استفاده جداگانه از هر دو هست و ارتباط از طریق لینک!
سیستم BoxBilling خیلی بهتر هست البته! اگه کسی خواست فارسیش کردم به درگاه پرداخت هم متصل هست. هم اکنون تنها نسخه فارسی کامل رو ما داریم!
علاقه مندی ها (Bookmarks)