-
مشکل در جوملا 2.5.4 فارسی
سلام
امروز میخواستم ساخت یه سایت دو زبانه رو شروع کنم و یه جوملا 2.5.4 فارسی رو نصب کردم و وقتی که در بخش : افزونه ها > مدیریت زبان ها > عنوان . رو کلیک میکنم این ارور میاد :
کد:
500 - یک خطا رخ داده است
Unknown column 'a.access' in 'on clause' SQL=SELECT a.*,ag.title AS access_level,l.home AS home FROM `scpxe_languages` AS a LEFT JOIN scpxe_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN `scpxe_menu` AS l ON l.language = a.lang_code AND l.home=1 AND l.language <> '*' WHERE (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.title asc Unknown column 'a.access' in 'on clause' SQL=SELECT a.*,ag.title AS access_level,l.home AS home FROM `scpxe_languages` AS a LEFT JOIN scpxe_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN `scpxe_menu` AS l ON l.language = a.lang_code AND l.home=1 AND l.language <> '*' WHERE (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.title asc LIMIT 0, 30 Unknown column 'a.access' in 'on clause' SQL=SELECT a.*,ag.title AS access_level,l.home AS home FROM `scpxe_languages` AS a LEFT JOIN scpxe_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN `scpxe_menu` AS l ON l.language = a.lang_code AND l.home=1 AND l.language <> '*' WHERE (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.title asc
جالبه که به سایتهایی قبلی که طراحی کرده بودم هم که رفتم دیدم همین مشکل رو داره . یعنی بعد از آپدیت به 2.5.4 این مشکل براشون بوجود اومده
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید چطور این مشکل رو برطرف کنیم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-15-2012 05:17 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
ویرایش : مشکل رفع شد !!!
راه رفع این مشکل :
برای رفع این مشکل باید به : افزونه ها > مدیریت افزونه ها > پایگاه داده و سپس روی دکمه فیکس کلیک کنید و تمام
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)