cb تو خود سایتش زبان فارسی هم داره. آیا میشه آخرین نسخه رو بهمراه فارسی سازش از خود سایتش گرفت و استفاده کرد؟ کپی رایت هم که حتما داره؟

cb تو خود سایتش زبان فارسی هم داره. آیا میشه آخرین نسخه رو بهمراه فارسی سازش از خود سایتش گرفت و استفاده کرد؟ کپی رایت هم که حتما داره؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
برای دانلود CB از لینک زیر اقدام کنید!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای دانلود فارسی ساز از لینک زیر :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته طبق فرمایش خودتون هر دو لینک از سایت اصلی هست و تا اونجا که من می دونم کپی رایت رو هم باید رعایت کنید ! (البته این نسخه های رایگان هست )
موفق باشید
نسخه فارسی بی نقص و بدون کپی رایت رو از کجا میشه دانلود کرد؟
کپی رایت رو گذاشتند که طراح وب حذف کنه.نوشته اصلی توسط irantej [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جدا کسی کمکم کنه لطفا...
من با این برنامه میخوام هر عضوی آواتار داشته باشه برای خودش
شما تو فرم ثبت نام cb اواتار رو فعال كنيد
ضمنا كاربران قديمي هم كه اواتار ندارن در پروفايل شخصيشون ميتونند اپلود اواتار داشته باشند
فقط كافيه سري به تنظيمات برنامه يبزنيد
همه چيز دستتون مياد
موفق باشيد
برای همین alphauserpoint چه جوری قسمت پروفایل رو فعال کنیم؟
ضمنا اگه بخواهیم در جی کامنت هر کاربری که نظر میده آواتارش هم دیده بشه چیکار باید بکنیم؟
ویرایش توسط safajuy : 06-21-2012 در ساعت 02:55 PM دلیل: ادغام پست ها
سلام
در حال نوشتن اين آموزش بوديم كه تكميل شد!
درمورد جي كامنت هم در تاپيك ديگري پيگيري كنيد
موفق باشيد
خیلی عالی استفاده کردیم. یه سوال که اگه روشنم کنین ممنون می شم:
یه توضیح کاملی در مورد نحوه انتخاب مجموعه (گزینه دوم بعد از شناسه) در قوانین میخواستم. مثلا من می خوام قانون "امتیازات ارجاع شده" و "دعوت موفقیت آمیز" را فعال کنم ولی به هیچ عنوان نمیشه و عملا امتیاز نمیده
سلام
دعوت موفقيت اميز در صورتي كه منجر به ثبت نام كاربر بشه امتياز داده ميشه. امكان داره كامپوننت يه سري باگ داشته باشه(كه در حد چند مورد به چشمم اومده) ولي در موردقوانين پيش فرض تقريباً بدون اشكال كار كردن
بقيه موارد هم سعي بر اين بوده كه آموزش ساده ترين حالت ممكنه نوشته بشه.
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)