-
پسورد ادمین
سلام
من یک جوملا 1.5 از قدیم دارم که پسورد ادمینم یادم رفته.[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و هر کدی که گفته شده بود در دیتابیس اصلاح کردم اما کماکان وارد نمیشه
مشکل کجاست؟
ادغام دو پست:
سلام
دیتابیس رو ریپیر کردم مشکل حل شد
ویرایش توسط yaser1 : 06-16-2012 در ساعت 11:07 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-16-2012 10:54 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
از روش فراموش کردن پسورد عمل کردین؟؟؟؟؟ اون ایمیلی که به ادمین داده بودین , اگه یادتون مونده باشه , قابل حله
موفق باشین
-
-
سلام
مراحل زیر رو طی کنید!
به سی پنل برید - از بخش Database - بر روی گزینه phpmyadmin کلیک کنید !
در صفحه باز شده در پنل سمت چپ دیتابیس رو انتخاب کنید تا اطلاعات دیتابیس به نمایش در بیاد !
در صفحه بازشده بر روی جدول userها کلیک کنید و بر روی یوزر administrator کلیک کنید و ویرایش رو بزنید !
در قسمت پسورد MD5 رو انتخاب کنید و پسورد رو هر چی دوست دارید مثلا 12345 بزارید و دکمه go یا ذخیره رو بزنید
حالا با رمز جدید میتونید وارد سایت بشید
موفق و پیروز باشید
-
-
با عرض سلام و ادب .
مقاله زیر در این ضمینه به شما کمک می کند .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
parsoon724
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
از روش فراموش کردن پسورد عمل کردین؟؟؟؟؟ اون ایمیلی که به ادمین داده بودین , اگه یادتون مونده باشه , قابل حله
موفق باشین
سلام
برادر جان پست من رو بدقت نخوندی.ممنون که جواب دادی اما
اولا من خودم ادمینم! (در متن پست هم اشاره کردم)
دوما گفتم از چه روش هایی رفتم (لینک در متن پست هم هست!)
نهایتا هم گفتم حل شد!! (یعنی زحمت جواب شما بعد از حل مشکل من بوده!)
از همه ی رفقا ممنون. همچنان که در همان پست اول اشاره کردم، مشکل از همون روشی که اشاره کردید حل شد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)