-
جدول نام استان ها و شهرستان ها
سلام
من برای وب سایتم نیاز دارم که اون افزونه ایی که با انتخاب استان شهرسنانهای اون رو نمایش میده رو داشته باشم . البته میخام به این افزونه یه سری چیزهای دیگه اضافه کنم مثلا با انتخاب نام شهرستان تعرفه حمل بار به اون شهر در چند قسمت ( مثلا قیمت حمل با خاور ، 6 چرخ ، 10 چرخ و تریلی جلوی نام اون شهر ظاهر بشه) نشون داده بشه
آیا این افزونه همچین قابلیتی رو میشه بهش اضافه کرد؟ اگر نه بهترین کاری که میشه کرد چیه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-16-2012 02:59 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
حالت سفارشی داره, در صوت تمایل من در خدمتتون هستم
موفق باشین
-
-
سلام
قيدنكرديد كه از چه افزونه اي استفاده مي كنيد
براي فروشگاه چنين امكاني روميخواييد؟
-
-
سلام آقای صفاجویی
بله برای یک فروشگاه اینترنتی میخام
در حال حاضر از افزونه خاصی استفاده نمیکنم. برای راه انداری اول کار به صورت ساده صفحاتی رو آماده کردم که با کلیک روی هر کدوم از استانها لیست شهر ها و تعرفه اون نمایش داده میشه
حالا میخام بدونم آیا افزونه ایی ( حالا نمیدونم اسمش رو کامپوننت میزارن یا مثلا ماژول یا چیز دیگه ) هست که به صورت زیبا تر و در یک مرحله این کار رو بکنه مثلا
1- نام استانها رو که به ترتیب زیر هم نوشته شده یاشه نام تمام شهرهای اون استان که تعرفه واسشون تعریف شده به صورت کشویی و مخفی در زیرش باشه و با کلیک روی نام استان شهرها از حالت مخفی خارج بشن
2- نام استانها در یک لیست کشویی باشه و با انتخاب هر استان در جلوی آن یک لیست دیگه باز بشه که نام شهرستانها و تعرفه بار به شهرهای اون نوشته شده باشه
حالا اگه مدل های دیگه ایی هم برای نشون دادن این مضمون باشه ممنون میشم راهنمایی کنید
البته وجود جدولی برای نشون دادن تعرفه حمل برای تناژهای مختلف در تمام نمایش ها ضروریه
جدول نهایی میخام یه چیزی مثل این باشه
-
-
سلام
حالت سفارشی داره, در صوت تمایل من در خدمتتون هستم
موفق باشین
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)