-
هنگ كردن نصب پس از عبور از مرحله* 6 (بر روي ميزبان ويندوز)
سلام
من در اينجا تازه*وارد هستم و اميدوارم اين مطلب را در جاي درست وارد كرده باشم.
امروز براي اولين*بار مشغول نصب جوملا بودم. نصب را مي*خواستم روي يك ميزبان ويندوز انجام بدهم و از قبل شركت ارائه*دهنده ميزبان اعلام كرده بود كه امكان نصب جوملا بر روي آن وجود دارد. پس از انتقال فايل*هاي جوملا و ورود به صفحات نصب همه چيز به خوبي پيش رفت تا رسيدم به مرحله*ي 6 ("تنظيمات اصلي"). با تنظيم متغيرهاي اين صفحه و انتخاب گزينه "ادامه" نمايشگر چرخان روي صفحه ظاهر شد و همينجور باقي ماند، بدون آنكه بالاخره كار تمام شود و به مرحله*ي 7 برسم.
با بررسي اين تابلوي بحث ديدم چندين پيام درباره اين مشكل وجود دارد و اغلب برخوردكنندگان به اين مشكل هم مثل من سعي در نصب جوملا بر روي سيستم عامل ويندوز را داشته*اند. متاسفانه اما در پاسخ*هاي داده شده موفق نشدم راه*حلي براي حل اين مشكل پيدا كنم.
گفتم سري به منابع انگليسي*زبان بزنم و خوشبختانه در همان اولين تلاش*ها به اين "بحث" ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) رسيدم كه در آن آخرين پيام*دهنده به طور مبسوط دليل بروز مشكل و روش حل آن را توضيح داده.
بطور خلاصه اين مشكل در اين مرحله به اين دليل بروز مي*كند كه برنامه نصب مي*خواهد به عنوان يكي از آخرين اقدامات، فايل configuration.php را در ريشه سايت بنويسد. اما باز مي*ماند چون دسترسي و امكان بوجود آوردن اين فايل را در سايت ندارد.
راه*حل آسان پيشنهاد شده اين بود كه با استفاده از امكانات پنل مديريتي سايت بطور موقت دسترسي "نوشتن" را به كاربر IIS بدهيم تا از آن طريق برنامه نصب جوملا بتواند در مرحله*ي آخر، فايل مورد نظر را بر روي سايت ايجاد كند (البته بعد از اتمام كار فراموش نكنيد كه دسترسي داده شده را دوباره پس بگيريد. اينجوري امن*تر است!)
راه*حل پيشرفته*تر اينكه خودتان بصورت دستي (و با استفاده از توضيحات داده شده در پست آخر بحث فوق) فايل configuration.php را بر روي ريشه سايت ايجاد كنيد. توضيح اينكه در مرحله بروز اين مشكل تقريبا نصب جوملا تمام شده. بنابراين با ايجاد فايل و پاك كردن دستي كشوي installation ديگر كار تمام و سايت آماده استفاده خواهد بود.
از آنجا كه پيدا كردن راه*حل اين مشكل چند ساعي وقتم را گرفت، گفتم توضيح حل مشكل را اينجا بياورم كه ديگر دوستان مبتلا، به اندازه*ي من وقتشان گرفته نشود.
با احترام - ماني شهرير
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-16-2012 03:04 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
از این که این اموزش رو گذاشتی خیلی خیلی سپاسگذارم فقط یه چیزی که هست اینه که این فایل رو باید تو کدوم پوشه باید اپلود کرد و اگر هم فایل اماده شده اش رابرای دانلودبزاری تا دانلود کنم و به پوشی که باید انتقال پیدا کنه رو بگین ممنون می شم اخه هرچی من این فایل رو درست می کنم و در پوشه اصلی httpdocs میریزم هنوز مراحل نصب رد نشده بهم پیغام میده که نصب به اتمام رسیده و باید پوشه ایستال را باید حذف کرد تا بتوان از سایت استفاده کرد ممنون میشم اگه کمکم کنی
-
-
دوست عزيز kalatey
با سلام
تصور مي*كنم مشكل شما اين است كه فايل configuration.php را از ابتداي كار در پوشه*ي ريشه كپي مي*كنيد. زماني كه هنوز نصب انجام نشده. احتمال مي*دهم كه وجود اين فايل را سيستم نصب به منزله*ي انجام شدن كار نصب فرض مي*كند و ديگر مراحل نصب بصورت صحيح اجرا نمي*شود.
بنابراين شما بايد مراحل نصب را تا مرحله*ي 6 بصورت عادي پيش برويد. بعد كه در آن مرحله احيانا نرم*افزار نصب "گير مي*كند" و صفحه*ي مربوط به مرحله*ي 7 ديگر ظاهر نمي*شود، آنگاه فايل configuration.php را در پوشه*ي ريشه قرار دهيد.
در مورد محتواي اين فايل بايد عرض كنم كه اطلاعات موجود در آن وابسته به متغيرهاي ميزبان وب شماست. خطوط اصلي فرمان كه بايد در اين فايل قرار بگيرد را همانطور كه برايتان نوشتم مي*توانيد در بحث [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] (پست آخر) بيابيد و سپس مقادير پارامتر ميزبان وب خود را در جاي متغيرهاي نوشته شده تكميل فرماييد.
اميدوارم مشكل*تان هرچه زودتر حل شود.
با احترام - شهرير
-
-
دوست عزیزmanishahrir سلام
می خواستم اگه براتون امکانش هست قایل اماده شده configuration.php رو اینجا واسه دانلود بزارین و فقط اون قسمت هایی که باید تغیرات پیدا کنه رو مشخص کنین تا تغیراتش رو اعمال کنم ممنون می شم این لطف رو در حق منانجام بدین
-
-
سلام
دوست عزيز شما ميتونيد در كامپيوتر خودتون با استفاده از ومپ سرور يك سايت جوملاي لوكال ايجاد كرده
و سپس فايل كانفيگي كه توسط اين برنامه ايجاد ميشود را براي خودتون برداشته و استفاده كنيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
ویرایش توسط poonoodi : 06-21-2012 در ساعت 06:32 AM
-
-
سلام. دوست عزيز بسیار ممنونم. کارساز بود. بهترین راه حل تا این لحظه بود. مرسی
-
-
دوست عزیز من بعد اینکه این کارو کردم وقتی که فایل اینستال رو حذف می کنم از پوشه اصلی و ادرس سایت رو میزنم ارور 404 میده لطفا کمکم کنیدکه ببینم مشکل کجاست
-
-
دوست عزیز پیشنهاد میکنم اگر قصد استفاده و کار طولانی مدت با جوملا دارید از هاست های لینوکس با پنل های cpanel و در مقام دوم دایرکت ادمین استفاده کنید
هاست های ویندوزی و پنل پلسک همیشه اذیت کردند
ضمنا نگفتین از چه پنلی استفاده میکنید ؟
-
-
دوستان عزیز من از پنل Plsek استفاده می کنم زمانی که طبق راهنمایی های دوستان فایل کانفیک رو اماده می کنم و به شاخه اصلی هاست انتقال میدم و بعد از به اتمام رسیدن نصب برنامه و حذف پوشه اینستال زمانی که ادرس سایت را در مورورگر وارد می کنم به پیغام خطای
Not Found
The requested document was not found on this server
مواجه می شم از شما دوستان عزیز می خوام که اگه براتون امکانش هست یه راهنمایی کلی کنین تا این مشکل رو چجوری میشه حلش کرد واقعا بدجوری گیر کردم ممنون می شم از لطفتون که در حل این مشکل من و دوستان دیگر رایاری کنید
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)