خواهشنا یکی از اساتید جوملا کار یه راهنمایی درست وحسابی بده واقعا بدجوری گیر کردم

خواهشنا یکی از اساتید جوملا کار یه راهنمایی درست وحسابی بده واقعا بدجوری گیر کردم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما نباید فایل configuration.php رو از source جوملا جداش کنید لطفا از لینک آموزشی که دوستم ponoodi معرفی کردن استفاده کنید . مشکل تون قطعا حل خواهد شد .نوشته اصلی توسط kalatey [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جوملاي شما نصب و مشكلتون حل شدنوشته اصلی توسط kalatey [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يوزر و پس جديد ورور به مديريت پيام خصوصي شد
موفق باشيد
ویرایش توسط poonoodi : 06-25-2012 در ساعت 04:27 AM
سلام
من روش نصب از طریق اموزش بالا را انجام دادم ولی مرحله 6 هنگ می کند و دوست ندارم از حالت کپی کانفیگ برم چون قبلا اینکار را کردم ولی هیچ افزونه ای نصب نمیشد و خطای انتقال ناموفق میداد
با عرض سلام .نوشته اصلی توسط mrs.rezaei [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .
سپس شما را به مطالعه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دعوت میکنم .
سوال جدید در تاپیک جدید .
منظور شما از هنگ کردن چیست ؟
دوباره مراحل را تست کنید یا با یک مرورگر دیگر.
موفق باشید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)