-
درخواست راهنمایی
سلام و با عرض احترام
من میخوام با جوملا به طور کامل آشنا بشم چون مورد کار برام هست
من آی تی خوندم و رو برنامه نویسی آشنایی کمی دارم
این پی دی اف نوید زراعتی خوندم و بعد نصب باهاش یه مقدار از کارایی که تو اون پی دی اف بود تونستم انجام بدم...یه قسمتی ازش در مورد HTML and Css گفته بود من نفهمیدم اینارو کجا باید بذارم و از کجا میتونم کامل ترشو بخونم؟
کلا میخوام بدونم اگر خودم بخوام تو خونه تمریت کنم چقدر حرفه ای میتونم شم؟و برای تمرین و تکمیل چی کار کنم؟
مرسی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-20-2012 07:06 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
شما مي تونيد براي يادگيري جوملا به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مراجعه كنيد
در اونجا آموزش هايي براي استفاده از جوملا،مامبو و SMF وجود داره كه مي تونه براتون مفيد باشه
البته خود joomla.org هم بخش گسترش دهندگان و دانشنامه داره كه خيلي از موارد رو آموزش داده
موفق باشيد
-
-
با سپاس از لطف شما...فقط اینکه آیا با ادامه روند من میتونم حرفه ای شم و پروژه کاری رو با اطمینان خاطر از جانب خودم بردارم؟
مرسی
-
-
سلام
بله چرا نتونيد؟
شما به منابع آموزشي مراجعه كنيد و كار رو شروع كنيد ، با جستجو در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و همچنين مطالعه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به جواب بسياري از سوالات خود خواهيد رسيد.
و اگر جواب سوالي رو پيدا نكرديد، سوالتون رو در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطرح كنيد تا همه گي به شما كمك كنند.
-
-
خیلی ممنون و سپاسگزارم...
-
-
درود .
دوست عزیز فقط با تمرین و تکرار می توانید به ان مرحله ای که مد نظرتان میباشد برسید .
موفق باشید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)