[size=10pt]سلام
راستش من سر در نياوردم اين فايل مربوط به نگارشي است كه من استفاده ميكنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تشكر[/size]

[size=10pt]سلام
راستش من سر در نياوردم اين فايل مربوط به نگارشي است كه من استفاده ميكنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تشكر[/size]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[s]دوست من !
لينكي كه شما دادي متعلق به چه چيزي هست ؟
لطفا سوالتون رو كامل و واضح بپرسيد.
درست پرسيدن برابر است با 50% از جواب سوال ![/s]
اين فايل همونطور كه نوشته مال 4.5 هست !
با اين هم مشكلي داشتيد ؟
از این استفاده کن ببین کار میده بهت!
[size=10pt]محمد جان لطف كردي ولي من موقع بازكردن فايل خطا ميگيرم و فايل باز نميشه
تشكر[/size]
منظورت از خطا چیه؟
با چی بازش میکنی؟؟
[size=10pt]با winrar و دقيقاً اين پيام رو ميده:
! D:\Temp\Full Pack Mambo\Mambo Core Farsi\Pach\database.tar.bz2: Read error in the file D:\Temp\Full Pack Mambo\Mambo Core Farsi\Pach\database.tar.bz2
تشكر[/size]
تست کردم هیچ موردی نداشت!!!
دوباره آپلود کردم
[size=10pt]محمد جان ممنون
اين يكي باز شد با حجم 20 كيلوبايت و در شاخه includes فرارش دادم و اون مشكل حل شد
ولي حالا يه مشكل ديگه هست:
اينكه بعد از ورود به administrator صفحه كاملاً سفيد است و هيچ گزينهاي حتي منوهاي بالا هم توش نيست[/size]
[size=10pt]سلام
از محمد آقاي عزيز و نوري گرامي كه خيلي در اين مورد وقت گذاشتند ممنون و متشكرم ولي آخر سر مشكل ارتقاء حل نشد !
چند ساعت پيش سايت روي هاست جديد هم قرار گرفت و گفتم شايد روي لوكال اين مشكل بوده و روي سرور نباشه، ولي اونجا هم دقيقاً همين مشكلات رو داشتم و كاري از پيش نرفت و در نتيجه از خير ارتقاء گذشتم.
اگر بخواهيم از نگارش جديد استفاده كنيم، مجبوريم اطلاعاتي رو كه به لوكال انتقال داديم رو مجددا دستي ببريم بالا و دوباره بچينيم و براي همين قرار شد با همه همكاران تصميمگيري كنيم كه حالا كه مجبوريم اطلاعات رو مجدداً ببريم بالا اين كار رو با نوك انجام بديم يا با mambo 4.6.1
چون اگر قرار باشه دفعه ديگه هم براي ارتقاء اين مشكل رو داشته باشيم، اين بار بسياري از اطلاعات رو ديگه نميتونيم منتقل كنيم مثل پيام كاربران و... كه اونوقت ميترسم صاحب سايت پوست همه ما رو يه جا بكنه
البته با نوك سابقه كار داريم و در ارتقاء هم مشكلي تا به حال نداشتيم ولي از اونجايي كه شما دوستان اطلاعات فني بسيار بيشتري داريد خوشحال ميشم اگر نظرتون رو در اين مورد بفرمائيد.
گزينههاي قابل استفاده در حال حاضر براي اين سايت:
1 - نصب نوك و انتقال اطلاعات به آن
2 - نصب مامبو و انتقال اطلاعات به آن
3 - گذشتن از خير ارتقاء و بالا بردن همان نگارش قبلي با همان اطلاعات
تشكر
[/size]
راجع به همین فرق های نیوک و مامبو تو انجمن قبلا بحث شده بوده!
شما کاملا مختارید از هر کدوم که دلتون میخواد استفاده کنید
مسلما ما میگیم مامبو!
علاقه مندی ها (Bookmarks)