-
نمایش منوهای متناسب با مطلب کلیک شده
سلام به همه ی دوستان
من تو سایتی که دارم می خوام در هر صفحه، بسته به موضوع مطلبی که نمایش داده شده، منوی مخصوصی رو هم در سمت چپ/راست قالب نمایش بدم. مثلا اگه کاربر روی یک مطلب از بخش اخبار کلیک کرد، در صفحه ای که باز میشه، منوی اخبار هم نمایش داده بشه. یا اگه روی مطلبی از بخش معرفی سایت کلیک شد، منوی مرتبط با معرفی سایت در صفحه ی مقصد نمایش داده بشه.
در کل میخوام منوهایی که تو هر صفحه نمایش داده میشن، از لحاظ موضوعی با محتوای اون صفحه در ارتباط باشن. چطوری باید این کار رو انجام بدم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از yaghouti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
06-18-2012 03:34 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
کافیه ماژول نمایش منو را در صفحات مد نظرتون منتشر کنید (به وسیله گزینه تخصیص منو در مدیریت ماژول)
یا علی
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
در قسمت ماژول ها به تعداد دلخواهتون ماژول از نوع منو ایجاد کنید و در قسمت منو, منوهایتان را ایجاد کنید و این منوها رو به ماژول هایی که ایجاد کردین وصل کنین(در قسمت مدیریت ماژول)
سپس د همونجا ماژول خود(که همون منو هست) را به صفحه ای که میخواین بایند کنین
-
کاربر مقابل از parsoon724 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتین و جواب دادین.
یک سوال دیگه در همین رابطه دارم. من توی صفحه ی اصلی یک اسلایدشو دارم که اگه روی مطالبش کلیک کنم، متن مورد نظر رو در صفحه ی جدید نشون میده. منتها لینکی که روش کلیک میشه، جزء هیچ منویی نیست. برای همین از قسمت تخصیص منو نمیشه ماژول خاصی رو بهش بایند کرد. در این مورد باید چکار کنم؟
یک حالت کلی هم هست و اون اینکه فرض کنیم من یک ماژول دارم که می خوام در تمام صفحات غیر از صفحه ی اصلی نمایش داده بشه. اگه از قسمت تخصیص منو، تنظیماتش رو روی حالت انتخابی بذارم و همه ی منوها رو به جز صفحه ی اصلی انتخاب کنم، دو تا اشکال بوجود میاد:
1- اگه بعدا منویی اضافه بشه، ماژول در اون منو نمایش داده نمیشه مگر اینکه قسمت تخصیص منو رو آپدیت کنم و دوباره همه ی منوها به جز صفحه ی اصلی رو انتخاب کنم.
2- بعضی لینک ها که توی سایت هستند، داخل هیچ منویی نیستند در نتیجه در صفحات مربوط به اون مطالب/لینک ها ماژول رو نمایش نمیده.
در این مورد باید چکار کنم؟
-
-

نوشته اصلی توسط
parsoon724
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
در قسمت ماژول ها به تعداد دلخواهتون ماژول از نوع منو ایجاد کنید و در قسمت منو, منوهایتان را ایجاد کنید و این منوها رو به ماژول هایی که ایجاد کردین وصل کنین(در قسمت مدیریت ماژول)
سپس د همونجا ماژول خود(که همون منو هست) را به صفحه ای که میخواین بایند کنین
خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتین و جواب دادین.
یک سوال دیگه در همین رابطه دارم. من توی صفحه ی اصلی یک اسلایدشو دارم که اگه روی مطالبش کلیک کنم، متن مورد نظر رو در صفحه ی جدید نشون میده. منتها لینکی که روش کلیک میشه، جزء هیچ منویی نیست. برای همین از قسمت تخصیص منو نمیشه ماژول خاصی رو بهش بایند کرد. در این مورد باید چکار کنم؟
یک حالت کلی هم هست و اون اینکه فرض کنیم من یک ماژول دارم که می خوام در تمام صفحات غیر از صفحه ی اصلی نمایش داده بشه. اگه از قسمت تخصیص منو، تنظیماتش رو روی حالت انتخابی بذارم و همه ی منوها رو به جز صفحه ی اصلی انتخاب کنم، دو تا اشکال بوجود میاد:
1- اگه بعدا منویی اضافه بشه، ماژول در اون منو نمایش داده نمیشه مگر اینکه قسمت تخصیص منو رو آپدیت کنم و دوباره همه ی منوها به جز صفحه ی اصلی رو انتخاب کنم.
2- بعضی لینک ها که توی سایت هستند، داخل هیچ منویی نیستند در نتیجه در صفحات مربوط به اون مطالب/لینک ها ماژول رو نمایش نمیده.
در این مورد باید چکار کنم؟
-
-
تا اونجا که میدونم, میتونین منوی اکسترنال درست کنین و لینک بدین به آدرس همون لینک هایی که جز منو نیستن, بعدش ماژولتون رو بایند کنین به اون منو, شاید جواب بده
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)