-
درخواست کمک در مورد از کار افتادن xmap
با سلام نقشه سایتی که با xmap ساخته بودم و به گوگل معرفی کرده بودم به یکباره خالی شده و کار نمی کنه.درحالیکه قبلا چند ماه بدون مشکل کار می کرد.الان نقشه سایت ندارم و زمانی که یه نقشه جدید میسازم هم خالی از آب درمیاد و هیچی رو ایندکس نمی کنه.از چند نفر پرسیدم که اطلاع دقیقی نداشتند.ولی یک نفر گفت ممکنه به دلیل بالا رفتن تعداد url های سایت باشه.می خواستم ببینیم ربطی به این موضوع داره و اینکه کلا راه خروج از این مشکل چیه؟ جوملای من هم 1.7 هست.با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-08-2012 11:16 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
ابتدا جوملا خودتون رو به 2.5.4 ارتقا بدید
در منو های سایت خودتون تغییری ایجاد کردید ؟
لینک های نقشه ارتباط مستقیم با منو ها داره
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
اگر ارتقا بدم مشکل حل میشه؟ اتفاقا یک نفر دیگه هم گفت درست یه همچین مشکلی داشته ولی بعد از ارتقا مشکلش حل شده.منو ها رو هم تغییری ندادم.ببخشید ارتباطی به بالا رفتن خیلی زیاد صفحات نداره؟ من الان حدود 10000 مطلب دارم.
ویرایش توسط composer : 07-09-2012 در ساعت 11:49 AM
-
-
هر چه تعداد مزالب بیشتر باشه
لینک ها بیشتر هستند
پس تاثیر گذار هست یقیناً
به نظر نمیاد مشکل از تعداد مطالب باشه
شما ارتقا رو انجام بدید
اگر مشکل برطرف نشد بیان کنید در ادامه
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام مجدد من جوملا رو به 2.5.6 ارتقاء دادم ولی مشکل قبلی همچنان باقیست.یکبار دیگه xmap رو پاک و نصب کردم ورژن سازگار با 2.5 رو ولی بازهم همون مشکل قبلی وجود داره :

همونطور که می بینید تعدادی لینک در اون نقشه سایت وجود داره ولی زمانی که در مدیریت روی xml sitemap کلیک می کنم اروری به این شکل میده:
XML Parsing Error: no element found
Line Number 14753, Column 1:
یه چیز عجب دیگه هم هست وقتی می خوام یه منو اختصاص بدم به این نقشه سایت،تنها گزینه html وجود داره و گزینه xml اصلا وجود نداره(بعد از ارتقا به 2.5 اینجوری شده)
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)