-
مشکل در نصب کامپوننت xmap و سازگار با جوملا 2.5
سلام
من یه مشکلی که برام پیش آومده اینکه میخوام xmap رو نصب کنم و ورژن جوملا که استفاده کردم 2.5 هستش ولی این پیغام رو میده
ناتوانی در پیدا کردن فایل نصبی
xmap رو هم از همین سایت جوملا دانلودش کردم بازم همین پیغام رو میده از این سایت هم گرفتم بازم این پیغام رو میده [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا راهنمایی کنم چه کار باید بکنم
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-19-2012 10:36 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پکیج مورد نظر را با winzip باز کنید و ابتدا کامپوننت و بعد تک تک پلاگین ها را نصب کنید . مشکل تون برطرف خواهد شد .
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پکیج مورد نظر را با winzip باز کنید و ابتدا کامپوننت و بعد تک تک پلاگین ها را نصب کنید . مشکل تون برطرف خواهد شد .
سلام
من همین راه حلی که شما پیشنهاد دادید رو انجام دادم ولی بازم همین مشکل رو دارم ا همون پیغام خطا
با search هم تو گوگل چند موارد دیگه از xmap رو دانلود کردم مجددا برای نصب همین پیغام خطا رو میده
نمیدونم مشکل از چیه !!!!!!!!!!!!!!!
لطفا راهنمایی کنید دوستان
ممنون
-
-
محتوای فایل دانلود شده رو ببینید شاید فایل نصبی موجود نباشه و یا اگر هست ویرایش کنید تا تا بسته همخوان شود
-
-
دوست عزیز این مشکل همان طور که دوست عزیزم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] درج کردند مربوط به چند فایل زیپ در یک فایل است .
شما فایل هایی زیپی که در فایل اصلی است را خارج کنید سپس به نصب اقدام نمائید مشکل شما حل میشود .
موفق باشید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)