-
مشکل در نمایش ماژولها و منوهای جوملا 1.5
با سلام خدمت دوستان عزیز. من برای درس طراحی صفحات وب یک سایت باید درست کنم با جوملا و به استاد تحویل بدم. در حین دستکاری جوملا و دستکاری مطالبش بودم که پیش نمایش رو زدم و دیدم که کامپوننت ها و ماژول ها و منو ها و نظرسنجی هامو نشون نمیده. یعنی یه قالب خالی با مطالب صفحه اصلی و تاپ منو مونده سر جاش به شکل تصویر زیر : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تورو خدا کمکم کنید هر چه زود تر باید تحویلش بدم. باتشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-19-2012 01:04 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
برای نمایش ماژول ها باید هر کدام در موقعیت خود در قالب قرار داده بشن و حتما انتشار هم داده بشن
-
-
همه ماژول ها فعال هستم و موقعیتشون یا راستن یا چپ. بنظر این مشکلش نیست. وگرنه حداقل نظرسنجی رو نشون میداد.
-
-
سلام
دوست عزیز مسیر زیر رو چک کنید !
مثلا ماژول نظرسنجی ! مدیریت ماژولها - ماژول نظرسنجی رو ویرایش بزن ! اون پایین نوشته نمایش در صفحات ! چک کن برابر با هیچ صفحه ای نباشه!
یه مورد دیگه هم چک کن !
از مسیر زیر پیشنمایش موقعیت رو فعال کن !
مدیریت قالبها - انتخابها - پیش نمایش قالب=بله ! سپس آدرس mysite.com/?tp=1 موقعیت های قالب رو ببینید (به جای mysite نام سایت خود رو وارد کنید)
سپس موقعیت نظرسنجی رو برابر با اون موقعیتی که در آدرس بالا مشخص شده قرار بدید !
اینها رو چک کنید نباید مشکلی باشه! (البته اگه انتشار رو بله قرار داده باشید)
موفق باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
همه اینا رو چک کردم همشون درست بودن.
البته تاکید می کنم ورژن جولای من 1.5 هست و اونجا که گفتید اون پایین نوشته نمایش در صفحات ! چک کن برابر با هیچ صفحه ای نباشه! اصلا نمایش در صفحت وجود نداشت.
بعدش من فقط یه بار مطالب اضافی پیش فرض جوملا رو پاک کردم و دوباره برشون گردوندم . از اون موقع به بعد اینجور شد
-
-
دروود
چک کنید روی قالب دیفالت این مشکل رو دارید یا خیر
اگر مشکلی با قالب دیفالت نداشته باشید طبیعتاً مشکل از قالب شما هست که با ارتیستر ...
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
من فکرم روی جوملا 2.5 بود! که گفتم نمایش در صفحات !
طبق عکس زیر عمل کنید ببینید چی میشه!
-
-
سلام.
همونطور که [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] گفتن قالب رو دیفالت کردم خوب شد. ولی چرا اولش که قالبمو با آرتیستر زدم اینجور نبود؟؟؟؟؟؟ یهو اینجور شد.
خب استاد گفته باید با آرتیستر قالب بسازید . بنظر شما چیکار کنم ؟ قالب آماده هم درباره فروشگاه موبایل دانلود کردم ولی متاسقانه مشکل دارن.
با تشکر از توجه همگی. واقعا لطف کردین
-
-
اگه قالب با نرم افزار آرتیستر ساختی باید موقعیت های اون رو با ماژولهات ست کنی !
برای بقیه قالبهایی که از جا های مختلف دانلود می کنی هم همین قضیه هست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)