با سلام
وقی من تصویر backgrond را تغییر میدهم برای تمام صفحه وب من اعمال نمی شود مانند تصویر زیر
لطفا راهنمایی کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

با سلام
وقی من تصویر backgrond را تغییر میدهم برای تمام صفحه وب من اعمال نمی شود مانند تصویر زیر
لطفا راهنمایی کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
برای تغییر بگراند باید به فایلخط 15 بروید و علاوه بر تغییر بک گراندjoommlaroot/templates/yougrids/css/metal.css
تصویر موجود در
جایگزین کنید .joommlaroot/templates/yougrids/images/metal/background.jpg
من عکس را جایگزین می کنم ولی فقط مانند تصویر ارسال شده برای نصف صفحه وب اعمال می گردد.
سلام-اگه سایز عکس را بیشتر بگیرید به اندازه مورد نظر از صفحه عکس می گیرد
سایز عکس برابر عکس خود جوملا می باشد.
چون اندازه خود عکس قبلیش جایگزین کردی -اگه می خواهی فقط رنگ خاصی به کار ببری بهتره از کد دستوری که بچه ها ر بالاتر توضیج داد اند استفاده کنی و اگع عکس می خواهی بگذاری پس عکس را با سایز بیشتر قرار ازعکس اصلی بزار .نوشته اصلی توسط mra7573 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به پستی قبلی بنده رجوع کنید و علاوه بر تغییر تصویر از قسمت مذکور در دستورنوشته اصلی توسط mra7573 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عبارتکد:background:#E8E8E8 url(../images/metal/background.jpg) no-repeat center top;با یک کد رنگ دیگر جایگزین کنید . به این ترتیب نصف بک گراند صفحه توسط تصویری که جایگزین کردید و مابقی آن توسط کد رنگی که قرار دادید پوشش داده خواهد شد.#E8E8E8
احتمالا شما فقط یکی از این کارها را انجام دادید که نصبفه نمایش داده میشه .
علاقه مندی ها (Bookmarks)