-
خراب شدن ویرایشگر tiny MCE
نمیدونم چرا یکدفعه ویرایشگر tinyخراب شد و وقتی که پلاگین این ویرایشگر روشن وارد قسمتهایی میشم که این ویرایشگر پایین صفحه بود هیچ کدوم از دکمه های اون صفحه کار نمیکنه و هیچ چیز از این ویرایشگر به جز یه مستطیل خالی نشون نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟
چطور میتونم این مشکل و حل کنم که به حالت اولش برگرده ؟
دلیلش چیه که اینطور شد ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-19-2012 08:19 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
به مدیریت پلاگین ها بروید و پلاگین Tiny MCE را انتخاب کنید و سپس از قسمت گزینه های پایه
نوع ویرایشگر : توسعه یافته
پوسته : پیش فرض
را انتخاب کنید .
-
-
این کارو کردم ولی درست نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی که تو تنضیمات کلی ویرایشگر پیش فرض tinyانتخاب میشه و یه صفحه که پایینش ویرایشگر هست مثل مدیریت مطالب وباز می کنم که مطلب ایجاد کنم یا ادیت کنم هیچ چیز از گزینه های tinyدیده نمیشه به جز یه مستطیل برای نوشتن مطلب و هیچ دکمه ای مثل ذخیره و بستن تو اون صفحه کار نمیکنه کلا به هم ریخته
جالب اینجاست من تو تنظیمات tiny هر سه حالت ساده پیشرفته و توسعه یافته رو امتحان کردم ولی مشکل حل نشد وقتی که این ویرایشگر به صورت پیش فرض انتخاب میشه هیچ کدوم از دکمه های صفحه ای که پایینش این ویرایشگر هست کار نمیکنه حتی صفحه بسته هم نمیشه و وقتی روی دکمه بستن کلیک می کنی انتهای آدرس علامت # میاد ولی هیچ اتفاقی نمی افته ؟؟؟؟
ویرایش توسط jamshid : 06-20-2012 در ساعت 05:38 AM
-
-
اگر از تنظیمات کلی ویرایشگر بروی Tiny Mce ست شده و تنظیمات پلاگین طبق پست قبلی بنده setting اش انجام شده و همچنان مشکل دارید
میتونید از یک ویرایشگر دیگر برای سایت تون استفاده کنید :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
با تشکر
الان از jce استفاده می کنم ولی tiny خیلی بهتر بود
نمیشه tiny رو مجددا نصبش کنم من فایلشو دانلود کردم ولی نصبش با چیزایی که تو سایت نوشته بود کمی مشکل هیچ جام آموزش نصب نداشت ؟؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)