-
کسی این قالب رو داره؟
سلام
من این قالب رو گرفتم ولی درست کار نمی کنه. می خوام دوباره بگیرم. شما داریدبهم بدید. قالبی که در این سایت بکار بردم. عجله هم دارم برای این کار. لطفا زودتر جواب بدید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-20-2012 06:55 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
این قالب تجاریه و مربوط به شرکت راکت است.
یا علی
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
می تونم دانلود رایگان کنم؟ همچیش کامل هست. جوملای 2.5 هم همراه قالب داره؟ یا باید جدا نصب کنم. باید عضو بشم؟
-
-
سلام
نه باید خریداری کنید!
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پس این چیه؟!
بعدشم من واسه 2.5 می خوام. این 2.5 را ساپورت می کنه؟
-
-
خریداری این قالب برای جوملا 2.5
از شرکت سازنده این قالب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
چطور 300 دلار بدم!!!
حرفها می زنیدها
-
-
دوست عزیز سلام
قالب فوق تجاری میباشد و بنا به قوانین سایت نمیتوانیم به شما کمکی کنیم.
**
23) از قراردادن هرگونه لینک دانلود کامپوننت، ماژول، قالب یا هر اسکریپت و برنامه ای که شامل قوانین بین المللی کپی رایت می شود و بصورت تجاری و غیر رایگان از سوی سازنده اش منتشر شده است، خودداری کنید.
24) پشتیبانی از الحاقات، قالب ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
در ضمن یاد آور می شوم اکثر قالب هایی که بصورت رایگان در سایت های دیگر منتشر میشوند بصورت نال یا وارز بوده و نمیتوان از صحت سالم بودن و نداشتن باگ اطمینان کسب کرد.
برای همین به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشوند.
در نتیجه پیشنهاد می کنیم این قالب را بخرید و یا اینکه بصورت نال از آن استفاده ننمایید.
یا حق.
-
-
خوب چطور بخرم؟ چطور با دلال بخرم؟!!
-
-
سلام
موفق باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)